Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zarobki z reklam w grupie szybciej :)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
pain3hp
Co powiecie na zrobienie systemu z grupy ludzi np 200 osób, każdy się loguje i dostaje 10 linków na które ma wejść, wchodzi i klika w reklamy. Każdy oczywiście ma swojego bloga czy strone i ma tam jakieś reklamy. W ten oto sposób każdy ma zapewnione (zakladajac ze jestesmy uczciwi) 10 wejsc w reklamy. Podałem proporcje 200:10 oczywiscie to mozna manipulować, zwiekszac lub zmniejszać obroty winksmiley.jpg

markonix
Z czego te reklamy żebym wiedział komu zakapować? Adense? Boxy?
webdice
Wiesz że w zasadzie kradzież?
flashdev
Cytat(pain3hp @ 8.01.2011, 19:06:33 ) *

Daj mi linki do Twoich reklam. Naklikam Ci za darmo i będzie po problemie smile.gif
Armstrong
@up naklikasz za dużo (za szybko) i tak to nic nie da.

BtW: pain3hp kojarzysz mi się z 3hp.pl

Ale by było kombinowania, "aj sorki zapomniałem Ci kliknąć ale ty mi naklikaj." - Jak zarobić i się nie narobić.
strife
To o czym mówisz jest niezgodne z regulaminami większości systemów PPC. Lepiej zrób kilka stron z dobrym contentem i zarabiaj pieniądze bez kombinowania.

Jak chcesz wiedzieć, co należało by zrobić, aby do czegoś dojść polecam filmik: http://www.youtube.com/watch?v=gxvNGy5jUeA

Pzdr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.