karol512
9.01.2011, 04:56:00
Witam
Mogę zrobić za niewielką ceną formularz kontaktowy html z
Tekstem, Adres e-mial, Pole tekstowe, Listą Rozwijaną, Pole wyboru wielokrotnego , pole wyboru pojedynczego, z załącznikiem
kontakt sanjoys@o2.pl
IceManSpy
9.01.2011, 11:32:35
A co potem z tym formularzem? Ma jakieś podpięcie do plików, czy bazy?
Bez przesady! Może masz do sprzedania również robienie zielonego tła na stronie!? Bądźmy poważni.
emajl22
9.01.2011, 14:31:14
ayeo, wg. mnie to Ty przesadzasz. Chyba nawet nie wiesz jakie jest zapotrzebowanie na tego rodzaju skrypty.
pewnie mnie na to nie stać
markonix
9.01.2011, 15:39:03
To ja też..
Oferuje formularz to co kolega z tym, że ajaxowy z walidacją danych.
A tak serio to faktycznie na Allegro widziałem skrypt formularza, dużo ludzi potrzebuje formularza, a nie zawsze komuś się chce uczyć podstaw php do wstawienia elementu strony.
emajl22
9.01.2011, 16:13:29
Korzystając z okazji, również oferuję formularz kontaktowy z tym, że mój zawiera wszystko to co koledzy wyżej napisali + uwaga: możliwość dodawania wielu załączników do mejla.

jak wszyscy to wszyscy, ja mam na sprzedaż gotową klasę formularza kontaktowego pod symfony + validatory ( po stronie klienta, podświetla na czerwono źle uzupełnione pola!! jak i serwera ) + metoda klasy action + możliwość wysyłania wielu załączników + instrukcja obsługi
emajl22
9.01.2011, 19:32:04
A ja właśnie wzbogaciłem swój skrypt o masowe wysyłanie mejli. Wystarczy nam plik tekstowy z mejlami, a skrypt wyśle maila do wszystkich adresów z pliku!! Dodatkowo skrypt posiada panel administracyjny, w którym możemy zarządzać polami formularza w bardzo prosty sposób!
Spawnm
9.01.2011, 19:34:35
Robi się offtop, zamykam.
Osoby zainteresowane kupnem skryptu kontakt znają.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.