Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sprzedam] Formularz kontaktowy z załącznikiem
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
karol512
Witam
Mogę zrobić za niewielką ceną formularz kontaktowy html z
Tekstem, Adres e-mial, Pole tekstowe, Listą Rozwijaną, Pole wyboru wielokrotnego , pole wyboru pojedynczego, z załącznikiem

kontakt sanjoys@o2.pl
IceManSpy
A co potem z tym formularzem? Ma jakieś podpięcie do plików, czy bazy?
ayeo
Bez przesady! Może masz do sprzedania również robienie zielonego tła na stronie!? Bądźmy poważni.
emajl22
ayeo, wg. mnie to Ty przesadzasz. Chyba nawet nie wiesz jakie jest zapotrzebowanie na tego rodzaju skrypty.
lejs
pewnie mnie na to nie stać sad.gif
markonix
To ja też..

Oferuje formularz to co kolega z tym, że ajaxowy z walidacją danych. guitar.gif

A tak serio to faktycznie na Allegro widziałem skrypt formularza, dużo ludzi potrzebuje formularza, a nie zawsze komuś się chce uczyć podstaw php do wstawienia elementu strony.
emajl22
Korzystając z okazji, również oferuję formularz kontaktowy z tym, że mój zawiera wszystko to co koledzy wyżej napisali + uwaga: możliwość dodawania wielu załączników do mejla. dry.gif

blink.gif
lejs
jak wszyscy to wszyscy, ja mam na sprzedaż gotową klasę formularza kontaktowego pod symfony + validatory ( po stronie klienta, podświetla na czerwono źle uzupełnione pola!! jak i serwera ) + metoda klasy action + możliwość wysyłania wielu załączników + instrukcja obsługi
emajl22
A ja właśnie wzbogaciłem swój skrypt o masowe wysyłanie mejli. Wystarczy nam plik tekstowy z mejlami, a skrypt wyśle maila do wszystkich adresów z pliku!! Dodatkowo skrypt posiada panel administracyjny, w którym możemy zarządzać polami formularza w bardzo prosty sposób!
Spawnm
Robi się offtop, zamykam.
Osoby zainteresowane kupnem skryptu kontakt znają.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.