Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nazwa firmy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
caramba410
Witam wszystkich, mam ogromna prosbe, borykam sie ze stworzeniem nazwy firmy dla mobilnej myjni parowej- w jezyku angielskim, bede bardzo wdzieczny za jakieklowiek podpowiedzi, skojarzenia, synonimy ect.
thx
darko
Rozpisz konkurs i ufunduj nagrody. Pamiętaj, że jeśli to ma być firma z polskimi korzeniami, to należy posłużyć się stary, i wszystkim znanym schematem czyli, aby nazwa kończyła się na "POL" albo "EX" biggrin.gif
ps. co to jest mobilna myjnia parowa?
pain3hp
Cytat
ps. co to jest mobilna myjnia parowa?

przenośna myjka parowa
koreja
@darko, najlepiej żeby jeszcze była 6-literowa i z myślnikiem biggrin.gif Np MYJ-POL biggrin.gif

A tak bardziej poważnie to może być np. Korrontea smile.gif
Mephistofeles
Steam-o-power, w jakiejś reklamie było biggrin.gif.
Ociu
Przenoszę.
caramba410
darko- mobilna myjnia parowa- to to jest mycie samochodow za pomoca pary u klienta smile.gif
Wykrywacz
To może EX-caramba-POL

Choć lepiej działają moim zdaniem nazwy które da się zapamiętać.
np. hasiok-cleaner albo zmy-wacz albo łubudubu.

Ta ostatnia nawet jest wypaśna, jak sobie wyobrażę że dzwonie gdzieś i odbiera pani z miłym głosem mówiąc "Łubudu słucham" biggrin.gif biggrin.gif
Mephistofeles
Myjomax - dobra nazwa koniecznie musi mieć x, najlepiej duże!
zordon
ja mam fajny algorytm na tworzenie nazw firm smile.gif Bierzesz jakieś cool - trendy słówko branżowe, najlepiej po angielsku / łacinie / innym języku lub nawiązujące do mitologii / astronomii / itp. Jako, że wszystkie domeny tego typu są już zajęte, zaczynasz bawić się w przestawianie literek, najlepiej wychodzi odwracanie (czyli wspak wychodzi oryginalne słowo). Za którymś razem wyjdzie Ci jakaś fajna dziwnie i oryginalnie brzmiąca nazwa. do tego, jako że takie słowo nie istnieje google podczas wyszukiwania Twojej firmy nie wywali Ci 2000 innych haseł.

może arap biggrin.gif ?
Damonsson
To raczej do filii w Arabii Saudyjskiej haha.gif
Mephistofeles
Bez obaw, już niedługo
JoShiMa
Hi hi hi. Za chwilę wszystkie domeny z wymyślonymi tu nazwami będą zajęte smile.gif
gerwazy1
wash and drive

Steamy wash

Szczerze mówiąc z podobnym wynalazkiem jeszcze sie nie spotkałem...
Kondzioł
a może "green wash"...
darrmtrade
Waterx
darko
Cytat(darrmtrade @ 3.02.2011, 03:30:19 ) *
Waterx

Może pol-waterrex smile.gif albo polsteamrex albo pol-stimex smile.gif Spełniają kryteria.
Wykrywacz
@JoShiMa biggrin.gif No ja nie mogłem się powstrzymać i Łubudu.pl sobie kupiłem ;P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.