Witam
Nie wiem czy to dobry dział jakby co to proszę przenieść.
Od dłuższego czasu próbuje skontaktować się z właścicielem domeny korepetycje.pl i mi się to nie udaje. Na stronie nie ma żadnego telefonu, jest adres e-mail na który już pisałem 2-3 razu bez odzewu.
Próbowałem przez Nask jako operatora domeny odpowiedzieli że oni się nie zajmują pośredniczeniem w kontaktach i nie są mi wstanie pomoc.
Później wyszukałem strony linkujące do tej domeny znalazłem jedną. Tam też tylko adresy e-mail napisałem zero odzewu. Podejrzewam iż poczty nie sprawdza właściciel gdyż wszystkie adresy e-mail są upublicznione na stronie więc dziennie może otrzymywać dużo wiadomości:)
Jeśli ktoś może zna właściciela w/w domeny to proszę o kontakt na priva lub pod telefonem 660 141 669
Co do nask to zupełnie nie rozumiem ich polityki, przykładowo kiedyś miałem domeny w nazwa.pl i pewna osoba skontaktowała się zemną właśnie za ich pośrednictwem. Dostałem e-mail od netartu że osoba x próbuje się zemną skontaktować nie podali moich danych ale dzięki temu doszło do umowy najmu domeny.
Pozdrawiam