Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poczta elektroniczna!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Szelcio
Nowy pomysl naszych poslow!!!

Przeczytajcie:
http://fakty.interia.pl/news?inf=506626

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5304394

http://info.onet.pl/4,50,13,1047037,0,0,ksiega.html

Co o tym sadzicie? Jak nasz kraj ma sie rozwinac jak tu takie ustawy wchodza... (tzn. jeszcze nie weszla ale kto wie....) Dla mnie to nie do pomyslenie! Wszyscy przeniosa sie na zagraniczne serwery !
wassago
Dzis z rana - ledwo wlaczylem kompa - dostalem wiadomosc RSS od MirandyIM z tym tematem.. Reakcja byla dosc oczywista: zero zaskoczenia - w koncu to Polska angrysmiley.gif
DeyV
Cytat
my politycy nie widzimy problemu!
a wogole to precz z internetem i komorkami. jak was mamy skutecznie nadzorowac skoro wymyslacie rzeczy w ktorych my politycy sie boimy?questionmark.gif no i sa to grozne narzedzia terrorystyczne podobnie jak przesylanie zwyklej poczty. hmmm... a wlasnie zglosze nowy projekt ustawy - bez dowodu nie mozna wrzucac listów do skrzynki!
aaevil.gif
Szelcio
Jak Lepper dojdzie do wladzy to emaile bedziemy sobie ciagnikami puszczac!
scanner
Cytat
Co ma piernik do wiatraka?
Marusz
Cytat
Co ma piernik do wiatraka?

Jak to co? Probowal byc smieszny? aaevil.gif
scanner
Cytat
Probowal byc smieszny?
Oby ostatni raz...
Chewolf
oj śmieszni ci nasi posłowie, czego oni jeszcze nie wymyślął ... questionmark.gif
PMadej
Cytat

Oj Szelcio Szelcio ... kiedy ty wyjdziesz poza hydepark i oceny i zobaczysz jak wiele jest ciekawszych spraw na tym forum ... 2 slownie "dwa" posty napisales poza ww dzialami. I to jakie ... smiech na sali.
Szelcio
sad.gif ale ja w sumie najbardziej lubie hydepark.. narazie nie mam czasu zajmowac sie pisaniem stronek... wiec nie potrzebuje pomocy... ale jak chcesz to zrobie wyjatek tongue.gif i napisze cos dla ciebie np. w dziale php!
Bieniasxyz
A nie wiecie że emaile przydają się terrorystom :?:

Zaraz może też wprowadzą potrzebę przesłania zaświadczenia o niekaralności :oops:
oldek
Cytat
A nie wiecie że emaile przydają się terrorystom :?:  
A o terroryźmie państwowym waść słyszał ? :wink: Poza tym ciekawi mnie, czy jeśli demokracja na mój sposób w końcu się upowszechni 8) , to co zrobią zawodowi politycy, wrócą na rolę? biggrin.gif
sztosz
Ale jesli nawet wprowadza ten idiotyzm to co?

Jak zainstaluje sobie server pocztowy na wlasnym kompie i zaloze konto to bede musial IM to zglaszac? laugh.gif
kszychu
1. Można sobie przecież założyć skrzynkę na zach... zagranicznym serwerze, polecam mail.ru ;-)
2. Parlamentarzyści chyba próbują kontrolować coś, czego kontrolować się nie da aaevil.gif
Puciek
Poprostu lecą se w kulki. Jak to wprowadza to ich zaspamuje z zagraniczynych serwerów smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.