Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Artyku³y, ma³o ich.
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, og³oszenia, pytania > Wortal
Liko
Witam.

Tak sobie patrze i zadaje pytanie "Czemu od jakiego¶ czasu nie pojawiaj± siê nowe artyku³y ?" Zwi±zane mo¿e jest to z "Akademi±", czy jak ? Tak fajnie by³o na pocz±tku kiedy by³o co czytaæ, ale teraz ju¿ nic. My¶lê, ¿e kto¶ mi odpowie na te pytanie.

Pozdrawiam
scanner
Odpowiem, jako, ze to moja dzia³ka w naszym ma³ym ogródku.
Przyznaje, ze opu¶ci³em siê lekko w kopaniu autorów po kostkach, ale obiecujê poprawê. Lekkie zamieszanie w konfiguracji mojego biurka w domu i proszê co z tego wynik³o smile.gif
Liko
biggrin.gif Czekam na nowe arty. smile.gif
kicaj
Tez bardzo chetnie poczytalbym cos nowego - tak jakby stanelo smile.gif
scanner
Jakby¶cie niezauwa¿yli, to wszystkie nasze si³y s± aktualnie przerzucone na migracjê forum, uruchamiali¶my tak¿e http://bugs.php.pl nie dziwcie siê wiêc, ¿e inne tematy zwolni³y.

Pozatym - ka¿dy by tylko czyta³... A pisac nie ma komu.
Ale w kolejce mam kilka artyku³ów, które zacznê znowu od przysz³ego tygodnia publikowaæ.
_p_c_
Co racja to racja nowe artyku³y by sie przydaly, zw³aszcza w dziale pocz±tkujacy.

Jako ¿e na temat artykó³u "Najczê¶ciej pope³niane b³êdy pocz±tkuj±cych programistów" niema ¿adnych wypowiedzi to chcia³em powiedziec ¿e jest barzdzo dobry. Zw³aszcza ta wzmianka o register globals, która w³±czy³em aarambo.gif , oraz kawa³ek o "Do³±czanie plików z paska adresu ".
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.