Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zlecę] strona z zakladami
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
integral
witam,
strona powiedzmy cos jak ta:
https://www.betgun.com/en/
ale bez bajerow jak np. live chat
bez zintegrowanych platosci karta, moneybookers itp. - nie bedzie grania na prawdziwe pieniadze.

jaki bylby orientacyjny koszt wykonania czegos takiego?
oferty prosze pisac w temacie lub na pw (cena,czas oczekiwania na wykonana prace, portfolio)
strona musi byc latwa do obslugi z poziomu admina.

pozdrawiam

napisalem ogloszenie na [ciach]
[ukryta reklama]

ceny wykonania wahaja sie miedzy 200 a 8000 zl.
jestem w szoku? skad az taka roznica cen?
ktos moglby mi wyjasnic? bede wdzieczny
lobopol
Kwestia jest taka, że mniej chcą początkujący programiści, bardzo często ci co chcą małą stawkę to gimnazjaliści którzy odwalą po prostu fuszerkę. NA pierwszy rzut oka dla osoby nie mającej odpowiedniej wiedzy wszystko będzie ok, ale błyskawicznie wyjdą dziury bezpieczeństwa, luki w skrypcie. Skrypt będzie bardzo obciążał serwer itp. Po prostu będziesz zmuszony zatrudnić normalnego programistę do napisania kodu od nowa (bo po pseudoprogramiście nikt nie będzie chciał poprawiać). Sam już się z czymś takim spotykałem, kody są nieczytelne i praktycznie niemożliwe do rozbudowania. Za zbudowanie takiego serwisu wziąłbym minimum 3000-5000zł (jak patrzę to trzeba by było sporo rzeczy zautomatyzować)+ koszt grafika (około 600-1000zł) i jakieś 2 do 3 miesięcy pracy.
Szczerze mówiąc to nie jest jakaś wybitnie wysoka cena
Daiquiri
integral, spore różnice w cenach spotkasz praktycznie w każdej branży. Niemniej jednak tak duże wahania są widoczne zwykle tam, gdzie do pracy wystarczą Ci powszechnie dostępne narzędzia - w tym przypadku komputer + (darmowe) oprogramowanie. Prawdopodobnie tutaj za najniższymi stawkami będą stały osoby, którym wydaje się że napiszą taką aplikację w dwa, trzy popołudnia. Jeżeli zdroworozsądkowo zerkniesz na przedstawione oferty, uda Ci się wstępnie odrzucić te najbardziej niepoważne (np. 200pln) i widełki od razu staną się mniejsze.
itsme
przenosze do hydeparku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.