Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] rammnet.xt.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
eUu@tlen.pl
:arrow: www.rammnet.xt.pl
invx
czcionka w topie ladna, ale nie czytelna, nie wie mpo co wladowales tyle buttonow 8O , menu bardzo ubogie, warto by je rozbudowac, w dziale aktualnosci bledy bazy :? , :arrow: +3/10
tiraeth
Wszystko byłoby ok gdyby nie te buttonki oraz top..... 7/10
shpyo
wywal tego gradienta z prawego menu gdzie sa batoniki. Wtedy powinno byc lepiej

ocena: 2+/6

(szczerze mówiąc, można to zacząć robić tood nowa)
hwao
Grafika sredia.
Logo brzydkie
Pozatym pisze sie PS2 a nie PSX 2 ...
Btw: Buttonków wiecej nie było winksmiley.jpg
Brzydko wygladaja
k11
a mi sie tam buttoniki podobaja, jak skonczysz stronke, to dam sobie ja na startowa smile.gif
matys
Ja mam taka propozycje wejdz sobie na helion.pl i tam posciagaj jeszcze kilka butonikow, wiesz jak bedzie to fajnie wyglodalo??tongue.gif
...i jeszce jedno jak znajde inne butony tez Ci dam linka biggrin.gif
eUu@tlen.pl
Ekstra... Bede mial ich cale mnostwo : D
A tak powaznie to nie moj wymog...
matys
W sumie jesli jest to kafejka i przyjdzie gosc, ktory nie ma pojecia o internecie gdzie czego szukac, a na stronie startowej bedzie miał to to są te buttony pomocne;)
Paul
Ja bede nietypowy i doczepie sie troszke tresci tongue.gif

Cytat
Ramm.net cafe mieści się przy ulicy Opolskiej 20 (na dole, na lewo od windy).

Skad mam wiedziec gdzie ta kafejka jest questionmark.gif Nawet nie wiem w jakim miesce smile.gif

Cytat
Co za ile...

W dzień:

W nocy:

Od ktorej jest noc a od od ktorej dzien biggrin.gif :?:

PS. Co do tych twoich buttonow to niektore sa troche niskiej jakosci - sa rozmazane tongue.gif Pol biedy, ze nie migaja snitch.gif
eUu@tlen.pl
Ludzie, ludzie... Mnie sie w ogole buttony nie podobaja... Ja dalbym tak cos innego, ale nie moge.
Poza tym w dzisiejszych czasach przecietnie na jedno miasto (zakladajac 100000 mieszkancow) jest z 15 kafejek. Nikt z przyleglego miasta nie przyjedzie akurat do tej jednej z 15 mozliwych. Nawet jesli to i tak strata nie bedzie duza. Dalej, definicja dnia i nocy. Podobnie jak u gory, na "nocki" przychodza tylko "tubylcy" (tez mam to definiowac?!), wiec zainteresowani wiedza ze nocki sa od 22.00.
slaug
Jak zainteresowani wszystko wiedza to po co wogóle ta strona?
Poza tym jeżeli tam przychodzą tylko zainteresowani (zwykle troche obeznani), to pierwsze co zrobią to wyłączą tą stronę i tyle będzie z butonów itp.

Albo strona ma czemuś służyć, albo jest niepotrzebna.
kicaj
- wow a coz to? sponsorow tyle masz? po co te buttony?
- za duzo pustego (czyt. niewykorzstanego) miejsca
+ ciekawa kolorystyka
- caly top do wymiany tongue.gif

Ocena: 4/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.