eUu@tlen.pl
4.06.2004, 17:18:34
czcionka w topie ladna, ale nie czytelna, nie wie mpo co wladowales tyle buttonow 8O , menu bardzo ubogie, warto by je rozbudowac, w dziale aktualnosci bledy bazy :? , :arrow: +3/10
tiraeth
4.06.2004, 18:45:21
Wszystko byłoby ok gdyby nie te buttonki oraz top..... 7/10
shpyo
4.06.2004, 19:30:03
wywal tego gradienta z prawego menu gdzie sa batoniki. Wtedy powinno byc lepiej
ocena: 2+/6
(szczerze mówiąc, można to zacząć robić tood nowa)
Grafika sredia.
Logo brzydkie
Pozatym pisze sie PS2 a nie PSX 2 ...
Btw: Buttonków wiecej nie było
Brzydko wygladaja
a mi sie tam buttoniki podobaja, jak skonczysz stronke, to dam sobie ja na startowa
matys
5.06.2004, 15:32:57
Ja mam taka propozycje wejdz sobie na helion.pl i tam posciagaj jeszcze kilka butonikow, wiesz jak bedzie to fajnie wyglodalo??
...i jeszce jedno jak znajde inne butony tez Ci dam linka
eUu@tlen.pl
5.06.2004, 15:36:58
Ekstra... Bede mial ich cale mnostwo : D
A tak powaznie to nie moj wymog...
matys
5.06.2004, 15:47:32
W sumie jesli jest to kafejka i przyjdzie gosc, ktory nie ma pojecia o internecie gdzie czego szukac, a na stronie startowej bedzie miał to to są te buttony pomocne;)
Ja bede nietypowy i doczepie sie troszke tresci
Cytat
Ramm.net cafe mieści się przy ulicy Opolskiej 20 (na dole, na lewo od windy).
Skad mam wiedziec gdzie ta kafejka jest

Nawet nie wiem w jakim miesce
Cytat
Co za ile...
W dzień:
W nocy:
Od ktorej jest noc a od od ktorej dzien

:?:
PS. Co do tych twoich buttonow to niektore sa troche niskiej jakosci - sa rozmazane

Pol biedy, ze nie migaja
eUu@tlen.pl
9.06.2004, 09:49:56
Ludzie, ludzie... Mnie sie w ogole buttony nie podobaja... Ja dalbym tak cos innego, ale nie moge.
Poza tym w dzisiejszych czasach przecietnie na jedno miasto (zakladajac 100000 mieszkancow) jest z 15 kafejek. Nikt z przyleglego miasta nie przyjedzie akurat do tej jednej z 15 mozliwych. Nawet jesli to i tak strata nie bedzie duza. Dalej, definicja dnia i nocy. Podobnie jak u gory, na "nocki" przychodza tylko "tubylcy" (tez mam to definiowac?!), wiec zainteresowani wiedza ze nocki sa od 22.00.
slaug
26.06.2004, 10:30:48
Jak zainteresowani wszystko wiedza to po co wogóle ta strona?
Poza tym jeżeli tam przychodzą tylko zainteresowani (zwykle troche obeznani), to pierwsze co zrobią to wyłączą tą stronę i tyle będzie z butonów itp.
Albo strona ma czemuś służyć, albo jest niepotrzebna.
kicaj
26.06.2004, 10:37:17
- wow a coz to? sponsorow tyle masz? po co te buttony?
- za duzo pustego (czyt. niewykorzstanego) miejsca
+ ciekawa kolorystyka
- caly top do wymiany

Ocena: 4/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.