Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zdalna] podpiecie grafy i udoskonalenie cms'a
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
gibos
Witam,
Szukam osoby chetnej do wspolpracy ze mna. Nie mam narazie kasy, wiem, ze sporo osob by wykonało to co chce, za kasem jednak.. gdybym ja miał, nie musiał bym szukac.. osoby do wykonania tego. Ale konkrety..
CMS, który aktualnie jest uzywany na HIPERO.pl musze rozbudowac. o takie opcje jak...
- stały index dla kazdego wortalu (jest opcja tworzenia nowych wortali z wspolna baza userow)
- wlasny kod html na indexie
- kalendarz (z ustaleniem imprezy w dany dzien)
- lepsza edycja menu
- ulepszenie galerii (o miniature)
+ podpiecie gfx... // te wszystkie wymagania dla nie jednego programisty sa banalne i nie wiele czasu zajma, a dla mnei jest to jednak duzo... - moze oferta nie jest zbytnio powazna (brak wynagrodzenia jakim jest $ - ale mysle, ze prawdziwych ludzi na tym forum mozna spotkac..)

Zaoferowac moge...
- BILBOARD na hipero.pl (740x100px.) - czas,wyswietlenia do ustalenia...
- BANNER na hipero.pl (400x50px.) - czas,wyswietlenia do ustalenia...
- BUTTON na hipero.pl (88x30px.) - w marquee - czas, do ustalenia...
- LINK na hipero.pl - czas, do ustalenia...
- meila na serverze vastnet.co.uk ( w domenie Ty@hipero.pl)
- alias @ w domenie @hipero.pl
-----
- design, bardzo ladny portalowy(nie standardowy uklad i design w 2 kolorach..) design (na strone o humorze..) www.hipero.pl/off/ // automatycznie zmieni sie design hipero //
- CMS na wykorzystanie dla 1 strony (lub dogadamy sie..)
-----
- Reklama w przyszlym projekcie..
- Mozna pogadac o reklamie na www.cenebit.pl i www.cenebit.pl/mhumor/ (mhumor.com)

/* o szczegolach trzeba podyskutowac, bo niewatpliwie przedstawilem.. bardzo obszerne zmiany w CMSie... */

#cont: krystian@hipero.pl | gg: 4044761
itsme
z praca oferowana na Hydepark
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.