Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odtwarzacz flash z API dla javascript
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
starach
Cześć,

Szukam jakiegoś odtwrzacza filmów mov/mp4/mkv/flv/swf czy jakiegokolwiek innego formatu, który pozwoli mi stworzyć kontrolki w HTMLu. Potrzebuję żeby umożliwiał stworzenie kontrolek dla paska postępu, przycisku play i przycisku mute.

Jeśli nie znacie takiego odtwarzacza to może chociaż jakiś projekt odtwarzacza z otwartym kodem źródłowym gdzie mógłbym dorobić takie API. Najchętniej w swi ( SwishMax )

Z góry dzięki za pomoc
erix
Prawie każdy wykorzystywany obecnie odtwarzacz ma możliwość oskryptowania: http://www.longtailvideo.com/players/

Szukanie nie boli. tongue.gif
wdev
Ostatnio miałem przyjemność implementować na stronie playera z Vimeo, API bezbolesne i jakoś bardziej mi się podoba idea posiadania zewnętrznego zarządzania filmami... Jedna rzecz mniej do zrobienia wink.gif
starach
Ogarnąłem w końcu FlowPlayera. Bardzo wygodny i funkcjonalny. Tylko się trzeba trochę wgryźć, bo dokumentacja nie jest najlepsza. ( Chociaż w sumie najgorsza też nie. )

~erix: Tak widziałem. Licencja 60$ za użycie na jednej stronie. Dziękuję.

Czytanie nie boli. tongue.gif ( ale się odgryzłem muahahahahah )
erix
Cytat
~erix: Tak widziałem. Licencja 60$ za użycie na jednej stronie. Dziękuję.

Bo to tylko jeden taki odtwarzacz...? dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.