Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: phonebook.nottin.org
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Citral
Witam

Pod adresem phonebook.nottin.org znajduje się całkowicie darmowa książka adresowa mająca spełniać rolę notatnika z adresami i telefonami. Prosze o ocenę funkcjonalności i wyrażenie opinii czy uważacie, że takie coś jest przydatne cool.gif

Login: test
Password: test

Tylko nie skasujcie konta skoro znacie hasło ohmy.gif

...

eh już ktoś skasował, toć normalka u nas :] tongue.gif
Wobec tego proponuję się po prostu zarejestrować co jest wyjątkowo proste, a konto można potem skasować równie łatwo.
shpyo
fajne , fajne
tyle ze ja sam nie tak dawno sam napisalem biggrin.gif

http://jojo.one.pl/~shpyo/e-phonebook/

jesli chodzi o panel admina to l: admin, p: haslo
sztosz
Całkiem fajna , nie wygląda zle, ale cos takiego samo w sobie nic nie reprezentuje.

Ale jako dodatek do wiekszej całości jest całkiem fajna. Szybka bezbolesna i co najwazniejsze przyjemna w odbiorze (wizualnym).
Citral
Cytat(sztosz @ 2004-06-25 11:01:10)
cos takiego samo w sobie nic nie reprezentuje.

Cóż, nie chciałem, żeby phonebook coś sobą reprezentował, to ma być po prostu coś przydatnego, bez wszędobylskich reklam i całkowicie bezpłatnie, nikt nigdy nie uświadczy tam żadnych banerów... a niewiele zostało takich miejsc w internecie.... no i w sumie właśnie to ma reprezentować winksmiley.jpg
sztosz
Ale o eiele wygodniejszy jest kieszonkowy notes od tego, albo komurka. Co innego jak by to wstawić do jakiegoś serwisu. Ale pochwalam to że za darmo, a co do bannerów...hmm..ja jeśli nie ma ich w nadmiarze i dobrze na stronie ułożone to nawet lubie. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.