Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z udostępnianiem internetu i pobraniem plików
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Said
Witam

Mam dwa laptopy. Na obu laptopach mam zainstalowanego Windows 7 Ultimate.

Laptop A - mam do niego podłączonego Iplusa pod usb. Laptop ten dalej udostępnia poprzez wifi lub kabel krosowy internet Laptopowi B.

Laptop B - Tutaj odbieram poprzez wifi lub kabel krosowy ineternet od Laptopa A. Lecz pojawia się problem, podczas pobierania na tym laptopie (laptop cool.gif jakiegokolwiek pliku z internetu to po pobraniu i uruchomieniu otrzymuje informacje w stylu "file is corrupt", "archiwum jest uszkodzone", "aplikacja działa nie właściwie" itp... Sam internet działa poprawnie. Gdy pobieram na laptopie A jakiś plik i przegrywam na laptopa B poprzez połączenie wifi lub kabel krosowy to jest wszystko ok.

Próbowałem już z zaporami, antywirusem i nic nie pomogło. Jeżeli jest ktoś w stanie mi pomóc z tym problemem to bardzo proszę o odpowiedź

Pozdrawiam, Said
erix
Sterowniki do kart w najnowszych wersjach? Po crossie idą pakiety bez fragmentacji? (flaga -f dla ping)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.