Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Błędy "Notice: Undefined index..."
Forum PHP.pl > Forum > PHP
odAdoZ
Witam serdecznie,

Na wstępie proszę o wyrozumiałość bo jestem jeszcze "zielony' więc proszę też o możliwie największa wyrozumiałość smile.gif

Mój błąd polega na tym, że podczas odpalenia strony w przeglądarce wyświetlają się następujące błędy ...

"Notice: Undefined index: papier in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.1\www\junior.php on line 150

Notice: Undefined index: papier in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.1\www\junior.php on line 154

Notice: Undefined index: papier in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.1\www\junior.php on line 158

Notice: Undefined index: papier in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.1\www\junior.php on line 162"

Najlepsze gdy to pisałem to w pracy podczas "wolnych chwil " to wszystko było ok a gdy przyniosłem kod i odpaliłem to w domu to zaczęły się sypać błędy .

152: $cenaPapieru = 0.0;
}
elseif ($_POST["papier"] == "satyna 90g")
{
$cenaPapieru = 0.15;
}
elseif ($_POST["papier"] == "satyna 100g")
{
$cenaPapieru = 0.20;
}
elseif ($_POST["papier"] == "satyna 250g")
{
$cenaPapieru = 0.55;
}
166 :elseif ($_POST["papier"] == "satyna 280g")

Szukałem rozwiązania ale wszystkie sugerowane odpowiedzi niestety mi nie pomogły.

pozdrawiam
cycofiasz
Coś słabo szukasz

http://php.net/manual/en/function.isset.php
ERROR_REPORTING
odAdoZ
mógłbyś mnie jakoś bardziej naprowadzić bo jakoś nie mogę sobie poradzić. Wciąż ten sam problem ...
wookieb
Zamykam, temat omawiamy setki tysiące razy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.