Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: szukam 2 prostych (?) skryptow
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
dev8080
Hello.

1.Czy jest jakis program lub skrypt ktory sprawdza kto hotlinkuje np. zdjecia z jakiejs strony www i umieszcza je gdzie indziej ?
Przez statystyki nie da sie wszystkigo wylapac a mam ostatnio coraz to wiekszy trafik na stronce pomimo nie zmieniajacej sie praktycznie ilosci wejsc .

2. Potrzebny program lub skrypt , ktory sprawdzilby ktore elementy strony np. .png, .gif czy .css nie sa w zaden sposob powiazane z innymi stronami .php
jako ze miejsce na serverze powoli mi sie konczy u mojego ISP chcialbym troche uporzadkowac katalogi i wywalic to co niepotrzebne - to co nie nalezy w zaden sposob do strony,

Moze w dreamweaver istrnieje taka funkcja co to sprawdzic potrafi ?

z gory dzieki za zainteresowanie
kicaj
1. Nie wiem czy tutaj cos znajdziesz ale pewnie na hotscripts.com bedzie cos...
2. Wiem, ze byl kiedys taki program do sprawdzania poprawnosci linkow na stronach, chyba generowal raport, w ktorym, mogles zobaczyc co twoja strona uzywa, a reszte ewentualnie usunac... (mowa o LinkiBot)

Ale nie wiem czy o to chodzilo smile.gif
dev8080
dzieki, ale na hotscripts nie wiem pod jaka kategoria szukac, jak "cos" takiego sie nazywa lub nazywac moze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.