Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Uszkodzone archiwum RAR
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
foxbond
Posiadam uszkodzone archiwum rar.
Wielkość 80MB
Dane spakowane to ponad 26GB

Szukam 100% sposobu na odzyskanie tych danych, interesują mnie tylko sprawdzone rozwiązania, gdyż nie mam dostępu do dobrego komputera, a rozpakowanie tego 99% strasznie długo trwało

Zawartość to pojedyńczy plik tekstowy.

Chodzi mi o to archiwum
http://www13.zippyshare.com/d/40993103/138...k%2026%20Gb.rar
redeemer
Jeżeli archiwum jest "urwane" to nie ma szans na odzyskanie wszystkiego. Jeżeli Ci WinRar wypluwa przy 99% błąd, nie klikaj OK (po kliknięciu OK program automatycznie usunie plik źle rozpakowany), tylko skopiuj to co udało mu się rozpakować gdzie indziej, albo ubij proces winrara. W ten sposób odzyszkasz 99% pliku.

Ale to tak na marginesie bo archiwum, które podałeś nie jest uszkodzone, a zresztą ten słownik (acdc's dictionary) można znaleźć bez problemu w internecie, więc w czym problem??
foxbond
Taaaaaa, w porę odpowiedziałeś.

1. Przypomniało mi się to rozwiązanie

2. Chrome miał jakiś błąd z pobieraniem, niby wszystko się ściągnęło ok, a przy rozpakowywaniu błąd.
Tuminure
Cytat
Jeżeli Ci WinRar wypluwa przy 99% błąd, nie klikaj OK (po kliknięciu OK program automatycznie usunie plik źle rozpakowany), tylko skopiuj to co udało mu się rozpakować gdzie indziej, albo ubij proces winrara

Otwierając archiwum, a następnie klikając "Wypakuj" pojawia się okienko z różnymi opcjami. W dolnym lewym rogu jest opcja "Zachowaj uszkodzone pliki" - nie trzeba aż tak kombinować wink.gif. Ot tak na przyszłość wink.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.