Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Silesian PHP User Group
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cadavre
Witajcie,
Niedawno wpadliśmy na pomysł stworzenia lokalnej grupy zainteresowanej w szczególności programowaniem z użyciem PHP. Dzisiaj ta inicjatywa wchodzi w życie i z ogromną przyjemnością mam zaszczyt zaprosić wszystkich chętnych i zainteresowanych z okolic śląska (i nie tylko!) na pierwsze spotkanie Silesian PHP User Group! Jeśli chciałbyś poznać nowe technologie, świetnych i uzdolnionych ludzi do wymiany doświadczeniem albo pokazać jakieś swoje odkrycie, bądź po prostu spotkać się przy piwie z ludźmi z branży... Serdecznie zapraszamy do Gliwic!
Wiecej informacji znajdziecie na www.spug.pl !
Jeśli jednak dalej jesteście żądni informacji, na które nie znaleźliście odpowiedzi - zapraszam śmiało do kontaktu ze mną - seweryn.zeman@gmail.com .
Do zobaczenia! wink.gif
Z chęcią rownież wysłuchamy czego od takiego eventu oczekujecie!
coomler
Szkoda, że informacja tak późno i to, że spotkanie odbędzie się w czwartek, przecież zdecydowana większość pracuje i na drugi dzień trzeba jakoś wrócić.

Powiedzcie mi jeszcze jak jest z dojazdem z Katowic do Gliwic, bo bezpośredniego do Gliwic nie mam.
cadavre
Jest to dopiero nasze pierwsze spotkanie, więc z pewnością każdą uwagę ze strony uczestników weźmiemy na przyszłość pod uwagę!

Z Katowic do Gliwic można dostać się bardzo szybko, w zależności od środka transportu:
1. Samochodem - autostradą A4 genialny dojazd do miejsca spotkania. Wystarczy zjechać na węźle Sośnica i cały czas kontynuować drogę na wprost.
2. PKP - pociągi z Katowic do Gliwic kursują zazwyczaj co 20minut. Najbardziej opłacalna opcja to Kolej Śląska.
3. Komunikacją miejską - autobusy linii 840 i szybsza 870.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.