Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Facebook - dodatkowe zakładki. Co można załączyć, a co nie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Darekxp
Cześć!

Prowadzę regionalny portal internetowy. Czy orientujecie się, czy w dodatkowych zakładkach na fanpageach Facebooka, można zamieszczać np ogłoszenia, plan miasta, imprezy w iframe, lub inny sposób, które będą pobierane z mojego portalu, tak żeby było wszystko zgodne z polityką Facebooka, czy np w przypadku ogłoszeń, planu miasta, imprez itd są jakieś przeciwwskazania? Szukałem informacji zarówno na Facebooku, jak i W googlach, ale nie znalazłem konkretnych informacji na ten temat.

Za informacje z góry dziękujęsmile.gif
Red Hat
przede wszystkim wydarzenia

Lista instytucji adresy oraz telefony szkół, urzędów
mapa miasta do google.

Ogłoszenia lokalne
wiadomści z lokalnej prasy przykładowo jak jest gazeta żeby miała rubrykę.

Dodaj listę firm które są w twoim mieście.

Lista dróg, płatnych odcinków, podatków miejskich, zmian w mieście, budowy inwestycje itd.
za to dostaniesz coś od burmistrza czy kogoś tam, wiem bo takie coś widziałem.
Za to że ktoś kto rządził miastem się promował w internecie, a tak na prawdę nic nie robił, tylko płacił
komuś aby go promował ile to on nie robił dostawał sporo.

Regulamin facebooka nie zakazuje użycia map google czy bing, ale ja polecam google.

Po co pobierać? wszystko ma być w przeglądarce z opcją na telefon czyli zdjęcie każdy sobię pobrać może?

Jak pomogłem daj +
ew. możesz piwko postawić
Darekxp
Można bardziej po polsku, bo fajnie że chcesz pomóc, ale ciężko mi zrozumieć Twoją wypowiedź...
Red Hat
wybacz ja tylko po Turecku umiem ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.