Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Proszę o ocene szablonu graficznego do katalogu firm
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
edios
Do oceny podsyłam link layout, który ma zostać wdrożony jako portal z katalogiem prawników, detektywów, adwokatów i wszelkiej maści firm związanych z prawem i sądownictwem.

Portal ten będzie rozszerzeniem serwisu max10.pl(ranking najlepszych lokali gastronomicznych), ten będzie prezentował najlepszych prawników.

Proszę o ocenę strony głównej, jej czytelności i użyteczności. co według was do zmiany ?

Bezpośredni adres do grafiki : http://www.edios.pl/prawnicy2.jpg

Korab
Cześć!
Moja uwaga - mogłoby być bardziej zróżnicowane kolorystycznie, w pewnym momencie nadmiar informacji podanych w takich samych opakowaniach zaczyna przytłaczać. Poza tym - bardzo profesjonalny design, szacunek.
binprogrammer
Piękny! Tylko jakiś standardowy trochę, poważny musi być, ale będą oczy bolały przy wielu ofertach do oglądania.

Jak patrzę na layout to tylko widzę stronę na gov.pl :| A takto fajna 9/10
ShadowD
Za szaro, ten niebieski nie przełamuje monotonii panującej wszędobylsko! ;] Jak zjadę tak by nie wiedzieć wyszukiwarki to pierwsze skojarzenie jakie mam to takie szare najtańsze gazety, a strony www mają tą przewagą że nie są drukowane i nie trzeba oszczędzać na kolorach. Postaraj się ją jakoś ożywić, w takiej postaci mi się po prostu nie podoba jest wręcz nijaka...

Ps. Jeszcze jak na tle naszego forum jakoś wygląda to odpalenie jej w nowym oknie pogrąża ją w szarości...
Shido
Nie ma Łodzi w "Szukaj prawników w mieście" tongue.gif

Na poważnie, fajnie wygląda, to ułożenie boxów "na cegiełki" z jednej strony wygląda fajnie, ale mam przez to mam takie wrażenie, jakby na siłę chciało się przez to upchnąć jak najwięcej informacji na jak najmniejszej przestrzeni.
W ogólnym rozrachunku wygląda dobrze.
edios
Zmieniliśmy trochę z sugestiami ta kolorystykę na bardziej typową dla środowiska prawniczego, i trochę pozmienialiśmy wyróżniając niektóre nagłowki a niektóre nie. Mamy nadzieję, że teraz projekt wygląda bardziej żywo sami zobaczcie poniżej :

P.S bardzo dziękujemy za sugestie i pomoc, chcemy się jakoś odwdzięczyć za poświęcony czas na napisanie opinii i przydatne sugestie dlatego każdy z osób, która miała jakieś sugestie gdyby była zainteresowana oferowanymi przez nas skryptami PHP otrzyma znizkę -50zł. Proszę przy kontakcie z naszą firmą podać swój nick z forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.