Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Moja prywatna strona
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Asmox
Cześć,
niedawno wypuściłem swoją stronę prywatną. Bardzo proszę o krytykę, ponieważ mimo pisania wielu skrypów w PHP, ta strona jest moim pierwszym gotowym projektem.
www.asmox.boo.pl
Posio
Nie widzę tu nic co można poddać ocenie oprócz niceurl oraz zmiany podstrony ...

Grafika nic ciekawego, kilka linii 3 ikonki. Tło pod tekstem obrzydliwe... w ogóle nie pasuje do reszty strony. Jakieś hovery by się przydały jesli chodzi o wygląd
Asmox
Jestem kiepski w grafice, więc postawiłem na przejrzysty minimalizm. Tło to zwykły jasny kolor, nie wiem co od niego chcesz. Co do hoverów, przyznaję Ci rację biggrin.gif
Posio
no właśnie zwykły jasny kolor, który nie pasuje całkowicie do tego co pozostało. Za dużo ta strona nie reprezentuje
ShadowD
Tutaj nic do niczego nie pasuje, proste to proste, ale to jest bez duszy i serca kilka prostokątów - koniec kropka już ocenione.
binprogrammer
Kojarzy mi się z interfejsem IE 10, tyle ;p
hind
strona słaba, treść jeszcze słabsza (kiedyś też na swojej stronie miałem jakieś teksty o programowaniu, ale w końcu stwierdziłem że nie ma sensu powielać wiedzy od choćby z wikipedii).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.