Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs Verva Street Racing 2012 :)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
karol512
Witam,
Ostatnio czyli 15 września byłem na Verva Street Racing 2012 w Warszawie !

PS. Na początku napiszę że mam nadzieje że nie łamię regulaminu

Ten kto był to wie że było bardzo fajnie.. dobre auta itp..
Piszę ten post w związku z tym że Verva Street Racing ostatnio ogłosiła fajny konkurs na czapkę smycz VRS 2012. Proszę Was ślicznie o głos na moje amatorskie zdjęcie Może nie jest jakieś hiper wystrzałowe.. w końcu fotografia nie jest moją pasją Ale lubię pocykać czasami trochę zdjęć.
Od razu może powiadomię że głosowanie jest anonimowe. Ja nie dostaje Twoich danych że zagłosowałeś na moje foto.

Dziękuje ślicznie o głos. Mam nadzieje że też będzie okazja żebym sie odwdzięczył

ciach!

Pozdrawiam,

Oczywiście jeżeli macie fotki z Verva Street Racing to polecam Wam ten konkurs
katsuo
Kolejny rumun.. Konkurs wygra najlepsza fotka.
bim2
Problem jest jeden. Trzeba w zamian za głos oddać swoje informacje. Ja podziękuje.
karol512
Cytat(katsuo @ 21.09.2012, 08:53:33 ) *
Kolejny rumun.. Konkurs wygra najlepsza fotka.

Niestety nie wygrywa najlepsza fotka a wygrywa ten kto ma najwięcej znajomych... ;] ja niestety botem na fb nie jestem i nie akceptuje każdej aplikacji oraz nie akceptuje każdego zaproszenia od "znajomych" jak leci... Jeżeli bym tak robił to bym miał z 800 "znajomych na fb" (których pewnie w połowie bym nie znał nawet) a tak to mam cos z 197...
webdice
To czemu chcesz być "botem" na forum? Za nagrodę?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.