Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] pilichowski.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
prowseed
Hej,
przedstawiam mojego ostatniego speed'a: Wojtek Pilichowski.
Zaślepka na czas trwania trasy koncertowej.
Na zapięcie od początku do końca (grafika->cięcie->js) dostałem godzinę, ale postanowiłem złamać system i poświęciłem na to coś jak dwie, albo nawet dwie i pół. Niestety z braku czasu nie zrobiłem wszystkiego tak jak chciałem (Sample videos miały się rozwijać od dołu) i rozwiązania techniczne też były klejone na prędce, ale jest jak jest. Okładka na dvd nie jest mojego autorstwa. Przy okazji zachęcam do posłuchania, fajne granie : )
szalek01
Fajnie smile.gif
tylko taka małą sugestia może zrobić tak że jak jest wyższa rozdzielczość ekranu to pokażesz nie 6 elementów a np 9 elementów w menu
Tuminure
Zawsze podobały mi się strony/szablony, które tutaj prezentowałeś, jednak tym razem jest przeciętnie.

Logo na górze takie nijakie. Przycisk "Sample videos" zlewa się z tłem - przy normalnym przeglądaniu strony, nigdy nie wpadłbym na to, że mogę w to kliknąć.
Zmieniając wybraną lokalizację, zmieniające napisy nachodzą na siebie.

Jak na dwie godziny pracy, to i tak dobrze wink.gif.
binprogrammer
Jak zwykle fenomenalnie dla mnie. Bardzo ładne szablony robisz, wszystkie twoje szablony są dla mnie inspiracją smile.gif

To menu mogłoby wyświetlać więcej.
marbi
1920x1080 ładnie wygląda
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.