Proszę o ocenę nowej odsłony i ew. sugestie / rady, bugi

itd
http://introgal.pl/new/introgal.htmlPozdrawiam i dziekuję!

PS wie ktoś jak wyłączyć tą tabliczkę z google maps? Za Boga nie mogę znaleźć jak to wyłączyć
nospor
6.11.2012, 21:03:28
Po co ta captcha w kontakt, skoro nie ważne co wpisze i tak wiadomosc zostaje wysłana?
Również postępowanie w kontakt w przypadku złego choćby jednego pola jest niedopuszczalne. Załóżmy, że wypełniłem wszystko, napisałem długą wiadomość, ale twój walidator forma znalazł jakiś błąd i co? I poinformował mnie o tym czyszcząc przy okazji wszystko to co wypełniłem.
redeemer
6.11.2012, 21:13:45
Na początku klikając "O firmie" a potem "Oferta" myślałem, że zmienia się tylko obrazek (1920x1080). Ogólnie "usability" dla mnie troche kiepskie.
b4rt3kk
6.11.2012, 21:28:29
Strona główna jest ładna (według mojego osobistego odczucia). Natomiast co do zawartości:
- slider w każdym podmenu to kiepski pomysł, owszem na głównej fajnie to wygląda, ale jak klikam kontakt to chce mieć kontakt, a nie jakieś latające obrazki i trzeba na dół przewijać
- menu, logo, akcenty, całkiem ładne
- stopka jakaś nie za bardzo, czcionka z lekka nie pasuje, przydałyby się jakieś akcenty graficzne również, np. ikonki
- potrzebna jest jakaś strona główna, zarówno dla introligatornii jak i grawerni, przejścia od razu do zakładki to kiepski pomysł
- mógłbyś umieścić slider, skróconą zawartość submenu oferta i o firmie na stronie głównej (z opcją czytaj dalej), to by było bardziej funkcjonalne i stanowiłoby coś w rodzaju reklamówki
Oczywiście to tylko moje osobiste odczucia, wiadomo, każdy ma inny gust. Natomiast kolorystyka i styl całkiem ciekawy.
Dzięki nospor, poprawiłem
Slider jest pokazywany w 'O firmie' + w ofercie ale tylko przy pierwszym wyborze kategorii. Nie bardzo miałem pomysł jak to inaczej rozwiązać, ew myślałem żeby ustawić którąś kategorie domyślną tylko wtedy delikatnie musiałbym przerobić skrypt
b4rt3kk Dziękuje, dobre pomysły coś pokombinuje

Czekam na dalsze oceny, pozdrawiam
nospor
7.11.2012, 07:50:53
Wpisz w imię i nazwisko następujący tekst:
asd'"
resztę pól zostaw niewypełnione. Następnie wyślij formularz i powiedz mi czemu zawsze ludzie mają takie problemy z apostrofem i cudzysłowiem?

Nawet nie wiem co trzeba robić by takie efekt uzyskać.