Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: trackdnia.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Matkas
Cześć,
stworzyłem na szybko http://trackdnia.pl . Oparty na szablonie MeGusta do wordpressa, niestety nie było wersji HTML, więc musiałem sie trochę pomęczyć z tym.
Strona działa jak standardowe kwejki, z tym że prezentujemy nowe utwory muzyczne. Może niekoniecznie nowe, tyle co ciekawe, interesujące, przywracające wspomnienia. Czy pomysł według Was jest dobry?

Pozdrawiam,
Mateusz
Lysiur
Pomysł prosty i dobry, tak trzymać smile.gif
!*!
Pomysł dobry, jak ktoś lubi tego typu serwisy. Wykonanie kuleje.

- ładujesz do pamięci przeglądarki wszystkie pliki flash, co zamula stronę, wrzuć do widoku tylko obrazek z jakiejś klatki klipu, a po jej kliknięciu dopiero załaduj flash player. (są gotowe klasy które wyciągają obraz bezpośrednio z filmiku).
- nie działa bez JS, odtwarzanie czegokolwiek.
- masakra jeśli chodzi o kod.
- cholerne badziewnie z FB ... ile jeszcze czasu minie zanim ludzie zaczną to w końcu wypieprzać ze stron, zamiast je tym zamulać? Tu też mógłbyś zrobić taki sam myk jak z filmikami po kliknięciu.
Matkas
Cześć,
dzięki za odpowiedzi. Zmieniłem ładowanie elementów z Youtube'a. Bez JS, ok wykonam, dzięki wielkie za propozycje! Napewno przydatna. FB narazie usunąłem, masz racje co do tego. Jeśli chodzi o kod. Albo znajde czas na stworzenie nowego szablonu, albo znajdę jakiegoś gotowca tylko, że HTML, a nie jedynie pod Wordpressa.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.