Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Real czy Barca?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
GuruNetYT
Witam, dziś o 21:00 we wtorek mecz stoczą ciekawe zespoły, wytypowałem Real na kwotę 1000zł z kursem 4.50 .

Jak myślicie, kto okaże się dziś lepszy?
sazian
eee....
tylko ja jestem jestem jakiś dziwny i nie mam pojęcia o co chodzi ? tongue.gif
GuruNetYT
Cytat(sazian @ 26.02.2013, 21:35:42 ) *
eee....
tylko ja jestem jestem jakiś dziwny i nie mam pojęcia o co chodzi ? tongue.gif

Macz dziś Real z Barceloną.
karakara
mnie za to bardzo to denerwuję, drużyny graja ze sobą z 8 razy w roku (nie wiem ile, tylko szacuję) a za każdym razem robi się z tego jakieś wielkie halo!.
A większość fanów to fani ze względu na sukcesy, którzy za kilka lat zmienia drużynę na inną która będzie na topie
aras785
Ponieważ to się nazywa piłka nożna. Ogladaj w/w a pozniej mecz z polskiej ligi... Jak nie wylaczysz po 10 minutach to jestes dobry smile.gif
GuruNetYT
Powiem tak, nie jestem jakimś tam wielkim fanatykiem.
Postawiłem i chęć zysku mnie ......yhy i postawiłem 1000zł na Real...
karakara
tyle że wysoki poziom to nie tylko Real i Barcelona,
czy jak gra
Man Utd vs ktoś z 2-4 miejsca w Premier League np. Man City czy Chelsea
to 50% populacji chodzi i puszy się kto wygra ?

Mam tu namyśli ciągłe rozgrywki ligowe w danym kraju, w ramach Ligi mistrzów to trochę wyższy prestiż.

###

"Pracuję dziś pilnie u klienta i nagle olśnienie. Pytam siedzącej naprzeciwko księgowej:
- Czy dzisiaj jest Barca-Real?
A ona zagląda do kalendarza i mówi:
- Nie, Aleksandra i Mirosława!"
GuruNetYT
Miejmy nadzieję żę Real sobie poradzi...smile.gif
GuruNetYT
2:0 dla Real , blisko 4 tysi w kieszeni.....
aras785
Chyba kupon Ci wejdzie:)
Ruda Grażyna
Cytat(karakara @ 26.02.2013, 21:49:30 ) *
mnie za to bardzo to denerwuję, drużyny graja ze sobą z 8 razy w roku (nie wiem ile, tylko szacuję) a za każdym razem robi się z tego jakieś wielkie halo!.
A większość fanów to fani ze względu na sukcesy, którzy za kilka lat zmienia drużynę na inną która będzie na topie

Nawet jakby te drużyny grały po 16 razy w sezonie i tak były by to szlagierowe spotkania.

Gratuluje kuponu smile.gif

Cytat(aras785 @ 26.02.2013, 21:59:34 ) *
Ponieważ to się nazywa piłka nożna. Ogladaj w/w a pozniej mecz z polskiej ligi... Jak nie wylaczysz po 10 minutach to jestes dobry smile.gif

A co Ci się w lidze polskiej nie podoba?
Jak chcesz dużo bramek w meczu, to zapraszam do oglądania elMŚ np. Australia-Tajwan, albo inne mecze grupy Wschodnio-Azjatyckiej snitch.gif
aras785
Nie chodzi o ilość bramek, a o styl gry. Nasi nie potrafią podać 4 razy dobrze piłkę (bez żadnych problemów - no chyba że w obronie...). Zobacz jak gra Barcelona, Real. Piłka zawsze do nogi, podają między sobie gdzie mają obok siebie kilku przeciwników i nie mogą popełnić błędu, a przedewszystkim swoboda. U nas to panika czy nie wiadomo co. Dlatego moim zdaniem polska liga jest cienka w porówaniu z hiszpańską smile.gif
devbazy
Cytat(aras785 @ 27.02.2013, 10:12:15 ) *
Dlatego moim zdaniem polska liga jest cienka w porówaniu z hiszpańską smile.gif

Szczerze to tu nie ma czego porównywać. Polską ligę czeka jeszcze długa i wyboista droga, żeby osiągnęli w miarę dobry poziom.
GuruNetYT
Cytat(devbazy @ 27.02.2013, 22:07:52 ) *
Szczerze to tu nie ma czego porównywać. Polską ligę czeka jeszcze długa i wyboista droga, żeby osiągnęli w miarę dobry poziom.

smile.gif Szkoda...
młodyszczaw
Ostatnio Real gra troche lepiej ale z Mistrzem może sie pożegnać. Walczy ewentualnie jeszcze o Lige Mistrzów jeżeli chce zachować twarz i nie stracić całego sezonu.
binprogrammer
Czy tylko mnie interesuje każdy inny sport niż piłka nożna biggrin.gif ?
sazian
Cytat(binprogrammer @ 11.03.2013, 14:33:00 ) *
Czy tylko mnie interesuje każdy inny sport niż piłka nożna biggrin.gif ?

nie tylko ciebie tongue.gif
acztery
Barsa to jutro dostanie lanie od Milanu.. smile.gif
presta
Szczerze powiem, że Barca już mi się znudziła.
miodzio90
Cytat(presta @ 11.03.2013, 21:59:02 ) *
Szczerze powiem, że Barca już mi się znudziła.

A ja nigdy jej nie lubiłem (nie licząc okresu kiedy grał w niej Ronaldo). Teraz najlepszy wg. mnie w lidzie hiszpańskiej jest Real. Grają najfajniejszą piłkę.
młodyszczaw
Ostatnio chyba mecze Realu z Barcą nikogo nie elekryzują oprócz samych Hiszpanów.
Ja zawsze lubiłem dobrą piłke a nie nazwę zespołu, bo najgorzej to jest się zaszufladkować jako fan jednej drużyny.
Ruda Grażyna
Cytat(młodyszczaw @ 11.03.2013, 11:22:32 ) *
Ostatnio Real gra troche lepiej ale z Mistrzem może sie pożegnać. Walczy ewentualnie jeszcze o Lige Mistrzów jeżeli chce zachować twarz i nie stracić całego sezonu.

Nie prawda : )

Do końca sezonu jest jeszcze 11 kolejek a strata wynosi 13pkt. jeżeli FC Barcelona nie podniesie sie z kryzysu w jaki obecnie wpadła to jak to mawiał Pan Górski "Dopóki piłka w grze".

Po dzisiejszym meczu może okazać się że Katalończycy będą mogli spokojnie się skupić na obronie pierwszej pozycji w Primera Division, natomiast Real gra dalej zarówno w Lidze Mistrzów jak i w Copa del Ray, a jak wiadomo na koniec sezonu o Super Puchar Hiszpanii zagra mistrz kraju z drużyną która wywalczy Puchar Hiszpanii.

Podsumowując, to do zakończenia sezonu pozostaje jeszcze wiele do zdobycia : )

Ave.
młodyszczaw
Jeżeli dla Ciebie 13 punktów jest do odrobienia to chyba nie za bardzo masz pojęcie o piłce. To, że Barca ostatnio gra poniżej oczekiwań nie oznacza, że będzie dostawać baty od każdego co zresztą pokazała w ostatnim meczu z Deportivo. Już nie wspomnę, że to Real musi wygrywać wszystko a nie Barca.
Ruda Grażyna
Cytat(młodyszczaw @ 12.03.2013, 10:31:38 ) *
To, że Barca ostatnio gra poniżej oczekiwań nie oznacza, że będzie dostawać baty od każdego co zresztą pokazała w ostatnim meczu z Deportivo.

A skąd pewność,że to nie początek kryzysu formy?
Akurat mecz z "Depo" to bardzo kiepski przykład (ost. drużyna PD,która wygrała zaledwie 3 mecze na 27 kolejek).

Przełamanie FC Barcelony może nastąpić dzis wieczorem po awansie do 1/4 LM, badź dalszy spadek formu w przypadku przegranej z Milanem : )

Cytat(młodyszczaw @ 12.03.2013, 10:31:38 ) *
Jeżeli dla Ciebie 13 punktów jest do odrobienia to chyba nie za bardzo masz pojęcie o piłce.

To podaj mi "mistrzu najmistrzejszy" przynajmniej jeden powód, który uniemożliwia odrobienie tylu punktów, tj. zdobyli tą przewagę to i mogą ją roztrwonić, drużyny z Madrytu maja małe szansę ale nadal je mają - i nie trzeba tu się znać na piłce a wystarczą podstawy matematyki.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.