Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Ocena nowej strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
hokuspokus
Proszę oceńcie moją stronę. Jak Wam się podoba grafika i tło. Kilka osób mówiło mi wcześniej, że strona się za długo ładuje. Czy możecie coś podpowiedzieć w tej kwestii? Jak ją "odchudzić"? Jest to strona ze starymi grami do pobrania, ale mówię z góry, że są one legalne jak sama domena wskazuje smile.gif. pozdrawiam

legalnegry.pl
IceManSpy
Eee, nie działa?
Połączenie zostało zresetowane
Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.
hokuspokus
Działa. Niestety jest na najtańszym serwerze z OVH.pl, więc pewnie to przyczyna sad.gif. Jak strona będzie bardziej rozbudowana i będzie miała więcej odwiedzin na pewno zainwestuje w lepszy. Słyszałem, że to może poprawić szybkość wczytywania strony w przeglądarce czy to prawda?
binprogrammer
Tak, szybkosc wczytywania w pewnej mierze zalezy od serwera.
!*!
Cytat(hokuspokus @ 2.03.2013, 17:18:08 ) *
Jest to strona ze starymi grami do pobrania, ale mówię z góry, że są one legalne jak sama domena wskazuje smile.gif

Bzdura. Nie są legalne, nie ma czegoś takiego jak licencja abandonware.
hokuspokus
Na stronie jest taka zakladka "Licencja" zobacz ja prosze a poza tym czy abandonware jest tam do sciagniecia? nie sądze...
!*!
Teraz?

Strona ze starymi grami do pobrania, których nie można pobrać. To dopiero pomysł biggrin.gif Ślij CV do microsoftu, oni lubią takie wizje świata.

I raczej nie ma też czego ocenić pod względem grafiki i tła. Darmowy szablon wordpress + tło z zrzutami ekranu nałożonymi na siebie. To chyba ciut za mało jak na dział ocen.
phpion
Do oceny dajemy tylko własne produkcje, a nie Wordpressa z gotowym szablonem. Wątek zatem zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.