Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlecę wykonanie serwisu internetowego i skryptów
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
krzyst
Dzień dobry Państwu,

Poszukuję osoby która zdecyduje się wykonać serwis internetowy - mam opracowany wygląda serwisu jak chciałbym aby wyglądał, do zakupu w serwisie będą dwa produkty - internauta wybiera, i płaci (płatności internetowe). Szczegółowo opiszę to osobie zainteresowanej.

Dodatkowo :

Szukam również osoby która zdecyduje się na wykonanie skryptu:

* a'la demotywatory (kompletny, bez braków i luk)
* portal anonsów erotycznych
* skrypt serwisu randkowego

Pozdrawiam
ersonic
Proszę o wiecej info na pw
Kamils2
UWAGA
Użytkownik, który zleca wykonanie tego projektu jest nie odpowiedzialny odradzam współpracę z nim.
Wykonałem dla niego ten serwis , współpraca zatrzymała się na etapie gdy obejrzał serwis i poprosiłem o pełną listę poprawek do projektu. Niestety nigdy jej nie dostałem. Projekt został 'wstrzymany' i zaczelismy prace nad jego drugim zleceniem ktorym byl sklep intenretowym. Takie cos i praca bez zaliczek mi nie przeszkadzal bo projekty tego uzytkownika podchodzily pod moje prywatne zapotrzebowanie wiec i tak sobie uzyje to co wykonalem. Jednak w skrocie opisze jak to wygladalo.

1. Omowienie projektu nr1 (sprzedaz ebookow) i nr2 (sklep)
2. Wykonywanie projektu nr1
3. Opoznienie projektu nr1 o 2 dni ze wzgledu na chec uproszczenia platnosci (musialem skontaktowac sie z przelewy24.pl czy na 100% taka platnosc przejdzie u nich weryfikacje zeby potem klient nie byl stratny)
4. Marudzenie na temat poprawek do projektu nr1 , nie moge doprosic sie o pelna liste poprawek ponagalnie prac ze sklepem
4a. Brak kontaktu z klientem spowodowany swietami
4b. Wstrzymanie prac (Pan sie zdziwil ze nie zmienie mu za darmo calego wygladu Panelu administratora zaproponowalem to za dodatkowa oplata kazal wstrzymac prace bo nie wiem czy sie zdecdyuje)
5. Ustalenie wszystkiego , poprawki do projektu nr1 na boczny plan , robimy nr2 byle by bylo szybciej nawet bez zmiany admina bo mu pilnie potrzebne
6. W czwartek dostaje maila w stylu "tak to jest u Pana z terminami , wczoraj byla sroda" , juz bardzo zirytowany i zdenerwowany daje odpowiedz w postaci dlugiego maila z cytatmi z poprzednich wiadomosci w ktorych dokladnie opisywalem terminy itd zalaczam takze cytat w ktorym Pan klient zoboowiazal sie do dostarczenia na srode listy poprawek (czyli ja jeszcze mialem czas na przedstawienie mu wersji demo projektu2 a on mi nie przeslal poprawek do projektu nr1)
7. Klient opisuje obrazowany ze nie chce wspolpracowac z taka osoba i moge dalej nie pracowac ... (osoba ktora wykonala jego projekt nr1 , nie dostala od niego listy poprawek , poswiecala czas zeby zweryfikowac z przelewy24.pl czy dane ktore on chce przekazywac beda poprawne i czy platnosc nie pojdzie w ch...)
8. Teraz klient tłumaczy ze jedynie chcial zebym z nim sie skontatowal w srode i odpisal mu na temat funkcji do ktorej materialow mi nie dostarczyl , nastepnie twierdzi ze oczekiwal jedynie kontaktu , odpisalem ze co mialem napisac "Witam , Pozdrawiam" i tyle ...

Po co to opisuje?
Wiecie ja te projekty ktore wykonywalem dla Pana bede mial na wlasny uzytek (glownie sklep) wiec mi jest tak na prawde rybka czy on te projekty bedzie mial i czy dostane za nie pieniadze (projekt sklepu zabieralem sie za jego realizacje dla uzytku wlasnego od dawna ale czekal wlasnie az mi wpadnie zlecenie w przypadku ktorego bede mial sklep dla siebie i jeszcze na tym zarobie) . Opisuje to po to aby ktos nie pokusil sie na prace u tego Pana bo moze to skonczyc sie tak jak wyzej a szkoda zeby ktos stracil czas i pieniadze (lub ewentualnie zostal tylko z zaliczka) bo projekty sa dosc spore (portal z ebookami jeszcze ujdzie ale sklep to juz dosc spory naklad pracy)

Pozdrawiam Kamil
PS. Spodziewam sie ze zaraz padnie jakas odpowiedz ze strony osoby zlecajacej projekt ktora zjedzie mnie od gory do dolu - polecam przymykac oko na to co ewentualnie moze sie tutaj pojawic poniewaz zleceniodawca sam za bardzo nie wie co pisze widac ma duzo pracy skoro nawet nie byl w stanie przygotowac listy rzeczy do poprawnienia na stronie przez ponad tydzien
PPS. Uprzedzam pytania - to nie sa placzki i jakies uzalanie sie nad soba bo jak pisalem mi to obojetne ale nie chce zeby ktos sie wpakowal w ewentualne trudnosci przy realizacji projektu
PPPS. Dodam jeszcze ze projekt nr1 i nr2 maja oczywiscie byc obslugiwane w 2 wersjach jezykowcyh (czyli mamy pliki jezykowe , wszystkie nawigacje uwzglednione ladnie w tym , przelaczniki itd)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.