Gdzieś tutaj ktoś link zarzucił z podobnym szablonem, prawda? Chyba się tym wzorowałeś, ale to dobrze.
W końcu coś prostego i przejrzystego w dziale oceny (brak uwag)! Szkoda tylko że nie można oceniać całości, a jedynie sam layout.
Helid
12.03.2013, 23:18:26
Nie zaglądałem tu dłuższy czas więc wątpię. Zanim przyjdzie reszta chciałbym poznać uwagi na tym etapie, na chwilą obecną to tylko wstępny projekt. Wszystko jest wciąż krzywe i nieproporcjonalne. Dokładnie to zastanawia mnie slider, nadałem mu szerokość 960px w stosunku do 1200px jakie mąją pozostałe bloki. Czy to oby dobra decyzja waszym zdaniem?
Nawet ładnie. Troszkę tylko mi się gryzą ostre krawędzie tego paska gdzie jest napis "estshy" z zaokrąglonymi rogami banera i nagłówka. Przycisk "Reset form" nie wiem czy nie jest zbędny - osobiście nie umieściłbym go w ogóle... ktoś korzysta z resetowania formularza w ogóle? Menu wyrównałbym do linii baner bo przy zaznaczonym (hover?) linku "Home" wychodzi poza całą strukturę.
lukasz1985
14.03.2013, 13:35:23
Pomimo, że estetyczne to zbyt kwadratowe, a kolory niczego nie przekazują
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.