Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakies muzyki lubicie sluchac?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kurtz
Witam,

watek byl prawie rok temu ale zeszlo na typy plikow muzycznych i skad je scigac. wiec jeszce raz:

Co slychac w tle gdy klawisze pracuja? Czy ktos tutaj puszcza rozna muzyke zaleznie od tego co robi? no i jaka plyte/kasete ostatnio _kupil_ (mp3 odpada.. ;)

pozdrawiam sennie
wool
ja to lubię "Ich ileśtam", chyba sobie rypnę hery na czerwono laugh.gif
A tak już poważniej, raczej słucham radia, jakiegoś NJoy lub innego gdzie jest mało wiadomości. Płytki/kasetki - raczej rzadko, Sony, BMG za duże narzuty robią.
POP,Rock i pochodne
Seth
Umnie kroluje ostatnio Miles Davis - przy projektach bardziej skomplikowanych.
A przy innych - Meat Loaf, Sting, Metallica, Blind Guardian, HammerFall
No ale jezeli chodzi o radio to lubie sobie posluchac 3ki.

P.S. Kurtz milo, ze wpadles smile.gif
itsme
3-jeczka jest najlepsza smile.gif
a z muzyki to wszystko z wylaczeniem DISCO POLO
reszta mi nie przeszkadza zas pewne utwory ciesza smile.gif

od 2 lat ulubiona plyta jest muzyczka z MATRIXA
ps. czekam na maj wtedy 2 czesc ma sie pojawic smile.gif
wassago
nom DISCO POLO RUELZ!!!!!!!! :wink: a tak serioseryjnie to britnej spiers i krysia agłilera:P hmm.. nie ta bajka...
ill nino, (hed) PE, Pantera, Kittie... blabla te klimaty :wink:
siedemfps
[odpowiedz w sygnaturce...]
wassago
Cytat
[odpowiedz w sygnaturce...]

jezeli preferujesz orintalny Metal to patrz:
:arrow: ill nino
:arrow: soulfly
:arrow: sepultura
:arrow: linea 51

polecam :wink:
mazy
chłopaki zapomnieliście o Lopez laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif

ja ostatnio słucham troche polskich rytmów np. Perfect - naprawdę warto wrucić do starych hitów. (lat w których mnie jeszcze nie było [chyba] smile.gif )
dragossani
Moje ulubione klimaty: Neurosis, późne Ministry, NIN, Sonic Youth, Smar SW - "samobójstwo", Tool, Kinsky, Portishead itp. itd.
kwiateek
symfoniczny metal gotyk, bądź barok (kwestia dyskusyjna) czyli nic innego tylko Therion... rowniez: Alien Ant Farm, Throneaon, Limp Bizkit, Gorillaz i czasami poslucham Mozarta czyli muzyki powaznej.
wassago
Cytat
symfoniczny metal gotyk, bądź barok (kwestia dyskusyjna) czyli nic innego tylko Therion... rowniez: Alien Ant Farm, Throneaon, Limp Bizkit, Gorillaz i czasami poslucham Mozarta czyli muzyki powaznej.

to ladnie:P tylko nie mow ze CSaTH-DFW :?: bo walne... no a poza tym to okej:P
kwiateek
Cytat
to ladnie:P tylko nie mow ze CSaTH-DFW :?:  bo walne...

a co to takiego ? nie spotkalem sie z tym terminem / wyrazem.
Cytat
no a poza tym to okej:P

a jak bym powiedział DISCO POLO to odpowiedź by brzmiała ? biggrin.gif
Szczav
Linkin Park i wszystko inne co zagłusza disco polo z magnetofonu mojej ******** sąsiadki.
Lopez podziwiam (bynajmniej nie za talent do śpiewania).
Anarion
Heh, u mnie w winampie najczesciej slychac: In Flames, Opeth, Lacuna Coil, Thyrfing, Amorphis, Children O Bodom czyli skandynawski metal aaevil.gif ale nie tylko skandynawski 8)
kwiateek
Zapomnialem jeszcze o Rage Against the Maschine, summoning i hollenthon
wassago
Cytat
Cytat
to ladnie:P tylko nie mow ze CSaTH-DFW :?:  bo walne...

a co to takiego ? nie spotkalem sie z tym terminem / wyrazem.
Cytat
no a poza tym to okej:P

a jak bym powiedział DISCO POLO to odpowiedź by brzmiała ? biggrin.gif

Chocolate starfish... bla bla smile.gif no to o to mi chodzilo... ale wiesz, ja jestem tolerancyjny i wogole :wink: i nic do tego nie mam:) tylko do gotyku LB nie pasuje mi jakos tak... a DISCO POLO dalej ruelzz :wink: laugh.gif
kwiateek
Cytat
Chocolate starfish... bla bla smile.gif no to o to mi chodzilo... ale wiesz, ja jestem tolerancyjny i wogole :wink:  i nic do tego nie mam:) tylko do gotyku LB nie pasuje mi jakos tak... a DISCO POLO dalej ruelzz :wink:  :lol:

Wszystko zalezy od upodoban - theriona slucham dopiero od dwoch tygodni wiec jeszcze stare nawyki sa smile.gif ale jak juz chodzi o disco polo to polecam "full mega wypasiona stronke" -> http://www.globe.net.nz/~marcinf/dres/discopolo.html biggrin.gif
GeoS
Trans (EuroDance - w wydaniu brytyjskim), stary dobry rave, GOA, ambient, electronic, ale i dobry rap i hip-hop (Wu-Tang, Killarmy, ODB, ostatnio Funky Family,Spux, ...).
Generalnie ostrzejsze uderzenie z pewna rytmika. Przy tych klimatach czuje sie, ze tworzony kod ozywa biggrin.gif
scanner
Takiu Ishino, Westbam, ATB, ATC, MAYDAY staff, Brooklyn Bounce etc., do tego zwykły "MTV Dance & Hip-Hop", troche polskiego HH.
Pozatym: radyjka netowe (np. www.beirutnights.com )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.