mam stronę, na którą wchodzę po zalogowaniu z formularzem:
<script> function sending(){ var okno = window.open('', 'okno', "width=250, height=250"); okno.focus(); document.getElementById('forma').submit(); return false; } </script> <fieldset> <legend>Książka nadawcza</legend> <form action="index_window2.php" target="okno" method="GET" id="forma"> <input type="text" name="go" value="post_book" hidden/> <table> <tr> <td> <p> Data książki nadawczej </p> </td> <td> <p> <input type="text" id="data1" size="10" maxlength="10" name="data" value="<? } else { } ?>"/> </p> </td> </tr> <tr> <td> <p>Zakres książki nadawczej</p> </td> <td> <p> <input type="radio" name="zakres" value="1" checked>Wszystkie</input></p> <p> <input type="radio" name="zakres" value="2">Wybrane</input></p> <p> <input type="radio" name="zakres" value="3">Adresy bez powtórzeń</input></p> </td> </tr> </table> <input type="submit" onclick="return wysylamy()"> </form> </fieldset>
Strona jest wygenerowana "w sesji" i w php mam kilka zmiennych, wg których łączę się m. in z bazą danych (np. zmienne: $katalog_widok, $katalog_logika, $baza_tabele i inne)
i ma za zadanie wysłać datę do nowego okna
całość mam w sesji, i jak otwieram nowe okno mam zmienne z formularza (tj. data, zakres)
wszystko ładnie działa, ale chciałbym jednak dojść do zmiennych php z poprzedniego okna: tj. "$katalog_widok, $katalog_logika, $baza_tabele")
czy jest na to jakkiś sposób?