Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Naruto
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
eUu@tlen.pl
Link
Do tego dojda jeszcze skrypty i oczywiscie tresc...
shpyo
bardzo, ale to bardzo ubogi design!

dla porównania: senpuu.net biggrin.gif

jak dla mnie musisz jeszcze baaardzo długo popracowac nad stroną!
revyag
Myśle że design wcale ubogi nie jest, możnaby coś dodać, ogólne wrażenie pozytywne., ale jak mówie możnaby stronę nieco wzbogacić. Na minus zasługuje to, że niestety pod mozillą strona sie troche rozjeżdża.
Sh4dow
Ładny Desing. Nie nazwał bym go ubogim, lecz skromnym i prostym. A tutaj piekno tkwi w prostocie. Trzoche raza mnie te jaskrawo zielone paski. Nie zastanawiales sie nad bardziej stonowanym odcieniem zieleni ? lub ewentualnie nad innym kolorem ?
Pozatym, dzialu Tapety nie ma na serverze, reszta działów jest pusta bob jakis text o niewielkich rozmiarach. Wszedzie sam text, proponuje malutkie obrazki chociaz dac, napewno uprzyjemni ogladanie.
Dział odcinki to sieczka literek, Redakcja mimo ze skromna proponowal bym opisac cos wiecej, moze jakies foto ?
Na razie strona w budowie wiec powyzsze uwagi nie maja wplywu na moja ocene. 8/10
Czekamy na wypelnienie smile.gif
Qspy
Siema
Po pierwsze revyag dzieki za info ze pod mozilla sie rozjezdza trzeba bedzie cos z tym zrobic.

Cytat
Wszedzie sam text, proponuje malutkie obrazki chociaz dac, napewno uprzyjemni ogladanie.
Dział odcinki to sieczka literek, Redakcja mimo ze skromna proponowal bym opisac cos wiecej, moze jakies foto ?

Fakt narazie jest sam tekst ale to jest wstepne wypelnienie. Teraz zaczynam wypelniac strone trescia dodawac obrazki, dopieszczac bo szkielet strony do dzis dnia caly czas sie zmienial (nieuniknione ze jeszcze beda jakies zmiany).

Pracy jest jeszcze masa, ale jesli sprawia przyjemnosc to idzie szybko i sprawnie ^^.
eUu@tlen.pl
Cytat(shpyo @ 2004-10-10 15:24:17)
bardzo, ale to bardzo ubogi design!

dla porównania: senpuu.net biggrin.gif

jak dla mnie musisz jeszcze baaardzo długo popracowac nad stroną!

Staje w obronie "shpyo". Podejrzewam, ze on te strone ogladal w dziewiczej wersji... "Bardzo, ale to bardzo ubogiej". Od tamtego czasu minely co prawda chyba 2/3 dni, ale siedzimy nad tym sporo i wiele od tamtego czasu sie zmienilo... Ma jeszcze kilka bledow, np. brak pl znakow, ale za to jeszcze sie nie bralismy, dopiero niedawno skonczylismy prace nad caloscia wygladu...
Vertical
A która kosmiczna czarna dziura spowodowała tę białą dziurę na dole strony głównej? smile.gif
A poza tym, to nawet przyzwoicie wykonana strona, tylko te kolory... kłócą się ze sobą
sf
- ten zielony bardzo drazni... chyba nalezaloby to zmienic
- link na pasku prawy-dol brzydko wyglada troszke
- zmniejszylbym ta przerwe miedzy menu, a srodkiem strony... sa tam dwa paski, ktore sprawja, ze strona ma taka pusta czesc

ocena: 8/10
dag
TIP: zamień ten siwy na jakiś lekki srebrny gradient.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.