Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forum
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Kaczor.net
Hej! Zrobiłem sobie podstronki. Wyglada troche jak phpBB lecz bedzie oparte o pliki txt. Tylko ze ma problem bo nie wiem jak to wsio uruchomic. Jakich skryptów uzyć by wszystko ładnie działało. Moze któś by mógł mi pomóc bądz doradzic. Zamieszczam linka do podstron - linki.
Chewolf
ke questionmark.gif co questionmark.gif Możesz trochę jaśniej sformułować zagadnienie questionmark.gif
Kaczor.net
Hmm.. Jak to napisać?! Jakich skryptów uzyć by forum zadziałało, bo teraz to wszystko jest w html'u. A chcem by sie samo uzupełniało.

Np. w kategorii "Na kazdy temat" naciskam przycisk "Nowy temat", pisze i klikam Utwórz. Automatycznie w folderze forum/dane/ tworzy sie plik 1.txt który jest odpowiedzialny za ten temat. A jak na nowo utworze nowy temat to sie tworzy plik 2.txt w tym samym katalogu, itd.

Jednym słowem chcem zrobić forum tak jak "tutaj" tyle ze oparte na txt.
Vengeance
google -> txtBB

bo watpie czy sam to napiszesz nawet w 3 miesiace ;]
Vertical
Cytat
teraz to wszystko jest w html'u

Forum w HTML ?

http://phpbb.com

lub

http://www.invisionboard.com

To drugie jest płatne
hwao
Cytat(Kaczor.net @ 2004-10-17 15:34:41)
Hmm.. Jak to napisać?! Jakich skryptów uzyć by forum zadziałało, bo teraz to wszystko jest w html'u. A chcem by sie samo uzupełniało.

Np. w kategorii "Na kazdy temat" naciskam przycisk "Nowy temat", pisze i klikam Utwórz. Automatycznie w folderze forum/dane/ tworzy sie plik 1.txt który jest odpowiedzialny za ten temat. A jak na nowo utworze nowy temat to sie tworzy plik 2.txt w tym samym katalogu, itd.

Jednym słowem chcem zrobić forum tak jak "tutaj" tyle ze oparte na txt.

Z tego co wynika to napisałeś szablon :-)
Wes znajdz sobie jakies forum na txt (ostanio bylo 1 w dziale oceny fajne i funkcjonalne ( prawie ja kphpbb tyle ze na txt)) zainstaluj i zmien skin( powinien byc folder z skorkami tam dopasuj to co Ty masz i juz gotowe :-) )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.