Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [android] Kalkulator dla przedsiębiorcy
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
lukasz91
Witam,
proszę o ocenę aplikacji - kalkulator dla przedsiębiorcy. Link: https://play.google.com/store/apps/details?...Mind.kalkulator

Konstruktywna krytyka mile widziana smile.gif
Posio
Bardzo mi się podoba. Prosty, użyteczny, wygodny.
Do poprawienia tylko, żeby po wciśnięciu znaku nowej linii, czy tam Entera o wpisaniu kwoty, chowało klawiaturę.
gitbejbe
nie mam jak przetestować ale wygląda miodzio : )

pomysł prosty i na tyle przydatny że moze byc całkeim fajne zainteresowanie - zwłaszcza dla firm z ciągłą rotacją pracowników ^^

lukasz91
Cytat(Posio @ 4.09.2013, 20:49:47 ) *
Bardzo mi się podoba. Prosty, użyteczny, wygodny.
Do poprawienia tylko, żeby po wciśnięciu znaku nowej linii, czy tam Entera o wpisaniu kwoty, chowało klawiaturę.

W sumie nie pomyślałem o ukrywaniu klawiatury, dzięki smile.gif Zostanie to poprawione przy okazji kolejnej aktualizacji.

@gitbejbe
A "zwykli" pracownicy mogą łatwo przeliczyć na ile ich państwo okrada co miesiąc tongue.gif
lukaskolista
IMO robisz jeden, duzy blad. Nie tylko przedsiebiorcy korzystaja z takiego rodzaju kalkulatorow. Sam jak podpisuje rozne umowy, chociaz nie jestem przedsiebiorca to korzystam z takich narzedzi. Moze jakas nazwa wlasna aplikacji, nie zwiazana ze slowem "przedsiebiorca"?
sebaglik79
Bardzo ciekawa aplikacja muszę przyznać i na pewno powiadomię o niej moich znajomych którzy prowadzą małe działaności. Zawsze i wszedzie można szybko poprzez smartphona policzyć codzienne obliczenia firmowe.
lukasz91
Cytat(lukaskolista @ 8.09.2013, 11:52:16 ) *
IMO robisz jeden, duzy blad. Nie tylko przedsiebiorcy korzystaja z takiego rodzaju kalkulatorow. Sam jak podpisuje rozne umowy, chociaz nie jestem przedsiebiorca to korzystam z takich narzedzi. Moze jakas nazwa wlasna aplikacji, nie zwiazana ze slowem "przedsiebiorca"?

Wydaje mi się, ze to nie jest jakiś duży problem. Aplikacja jest głównie skierowana do przedsiębiorców, ale inne osoby też mogą oczywiście korzystać i myślę, że znajdą ją bez większych przeszkód.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.