Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [facebook] Otrzymywanie powiadomień
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
KR2615
Witam
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak to jest, że jeśli ja zalajkuję jakąś stronę to automatycznie dostaję powiadomienia od niej na moją tablicę. Tymczasem stworzyłem testową aplikację i jej stronę, dałem ją do polubienia znajomemu, ten to zrobił jednak gdy ja napiszę coś na stronie nie pojawia się to na jego tablicy. Znajomy musiał kliknąć jeszcze raz na przycisk Lubię to i zaznaczyć Otrzymuj powiadomienia. Z tego co mi się obiło o uszy to FB zmienił politykę ale chyba da się tak zrobić, żeby posty z mojej strony pojawiały się automatycznie na tablicach moich fanów, hmm?
sweter
Facebook filtruje wiadomości, które mogą trafić na tablice i wybiera te, które wg jego algorytmu mogą zaciekawić użytkownika.

Nie wiem o co chodzi z tym "Otrzymuj powiadomienia", ale sprawdziłem wyrywkowo u siebie i żadna strona, z której wiadomości ostatnio dostałem nie ma zaznaczonej tej opcji.
KR2615
To ciekawe, bo np. 90% moich znajomych nie interesuje się telekomunikacją a regularnie otrzymuja powiadomienia o Radwanskiej z PLAYa, Konkursach w Orancge itp. Czy nie jest przypadkiem tak, że jak zapłaci się Facebookowi, wtedy ma się większe możliwości?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.