Biorąc pod uwagę to, że pewnie liczysz na ocenę dłuższą niż "do niczego" lub "wspaniałe", trochę się rozpiszę:
1.
[guote]- cały styl w nagłówku a nie w osobnym pliku?[/quote]
Jak już stwierdził przedmówca - umieszczenie całej treści stylu w headerze, to jakby stanąć na ulicy i krzyknąć
"Ludzie, css'y rozdaję" - nie mówiąc już o tym że to nieestetyczne i niepraktyczne.
2. Skoro już mówimy o rozdawaniu css'ów, to twój mnie na kolana nie powalił a efekt końcowy przywodzi na myśl coś w okolicach tt2 z usuniętą grafiką. Twierdzisz, że nie używasz gotowców. To, że masz rozbieżność w kodowaniu koloru w pliku css - w jednym miejscu rgb, w innym hex, świadczy o tym, że część tego css'a skopiowałeś z innego projektu tzn zaimportowałeś

O tym samym świadczy styl doboru akapitów, który w jednym miejscu ma tab, w innym nie ma. No chyba że raz pracujesz na notepad++ a raz w windowsowym notatniku.
3. W moim odczuciu stronie brakuje "ducha", czyli po naszemu jest techniczna i bezosobowa. Brakuje w niej jakiejś autorskiej(choć dobrze jeśli niedużej) grafiki, i ciekawego rozlokowania segmentów. Przypomina raczej menu z któregoś z pierwszych "komputer świat".
4. Nie wycentrowałeś info o plikach cookies, i dosyć typowy masz błąd, że nie można tego info zamknąć. Fakt, tego typu info w wersji pop-up lub lightbox to nowinka i wymóg współczesny, i często bywa z tym problem, ale skoro już to umieszczasz, to dobrze by było, byś to dopracował.
5. W nawiązaniu do tego co mówiłam w #3, - to, że rozwiązałeś dużo css'em a nie grafiką, to się chwali, bo strona jest lekka i łatwo się wczytuje, a to z kolei przy ogromnej dziś popularyzacji urządzeń mobilnych jest ważną kwestią. Jednak totalną porażką jest to, że nie potrafisz użyć rozciągania umiejętnie pomniejszonej grafiki tak by wyświetlała się bez pikselizacji, a użyłeś w headerze porażająco wielkiego png i to z pustym miejscem po bokach,(gdzie jpg by przeszło bo masz na jednolitym tle choć i na to są sposoby jeśli jest to tło niejednorodne). Twój baner wystarczyłby na tło pulpitu na monitorze panoramicznym - a przecież to TYLKO LITERY - i równie dobrze mogłeś sprawę załatwić tym samym css'em, definiując czcionkę headera(chociaż musiałbyś ją pewnie stworzyć i rozrysować - bo jak już wiemy nie korzystasz z gotowych rozwiązań

)
6. A gdzie ci zniknęły polskie znaki z komunikatów, bo blat to ja mam w kuchni, a blad to nie wiem co to jest

Testować właściwie nie ma co - powtórzę się za innymi. Nie rozumiem też tego downloadu, ale może to ja mam problem z rozumieniem rzeczy,
Ogólnie rzecz biorąc masz szansę zrobić z tego coś fajnego, ale potrzeba tam jeszcze masę pracy. Wręcz powiedzialabym, że jesteś na rozbiegu. I nie mów że gardzisz gotowymi rozwiązaniami, skoro strona jasno wskazuje, że swoją wiedzę na temat jej tworzenia czerpałeś z podglądania innych projektów - które jako całość również są gotowymi rozwiązaniami.
Też w niektórych przypadkach wzbraniam się przed gotowcem, ale przynajmniej potrafię jasno przyznać, że pracuję "od podstaw" w celu zdobycia jakiegoś doświadczenia i umiejętności, a to co czynisz w downloadzie nosi znamiona podania gotowca. Czyżby więc twoim celem było bycie wzgardzonym?