Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ktoś z Łodzi chętny na zorganizowanie lokalnej grupy PHP?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
NoiseMc
Brakuje mi w Łodzi spotkań i wymiany doświadczeń. Od jakiegoś czasu w Poznaniu, na Śląsku czy w Trójmieście organizowane są spotkania, między innymi PHPers.

Chciałbym nawiazać kontakt z ludźmi z Łodzi w celu zorganizowania spotkania. Prawdopodobnie pod szyldem PHPers właśnie.

Ktoś chętny?
fizzlebubble
To Łódź jeszcze istnieje? tongue.gif
Pyton_000
Szkoda że tak późno smile.gif Właśnie się wyprowadzam z Łodzi i wracam na stare śmieci smile.gif
NoiseMc
No nic, mam nadzieję, że jednak ktoś się odezwie inaczej to miasto faktycznie przestanie istnieć biggrin.gif
Jak patrzę jakie tematy poruszają w innych miastach to aż mi żal dupę ściska, u nas znam osobiście AŻ JEDNEGO programistę PHP, słyszałem o kilku innych ale zero jakiegokolwiek kontaktu.
Jakoś JUG daje radę, meet.js też, może się uda paru Pehapowców znależć też
Mlodycompany
jestem z łodzi i jestem ZA! wink.gif
slashynsky
Też się piszę na spotkania w Łodzi. aarambo.gif
NoiseMc
Ok, super. Poczekamy jeszcze z tydzień aż się parę osób jeszcze dopisze i zaczniemy coś myśleć. Na początek pewnie jakiś pub czy coś z telewizorem, żeby można było komp podłączyć i ktoś zapoda jakąś prezentację smile.gif Ja mogę na początek pogadać o Chmurach, PHPUnit, Continous Integration, Selenium, ZF1 i 2, Doctrine i paru innych
pabito
ciekawe czy w Szczecinie będą organizowane.
Chętnie bym przychodził na takie spotkania.
ctom
Cytat(NoiseMc @ 12.03.2014, 10:34:42 ) *
Ja mogę na początek pogadać o Chmurach, PHPUnit, Continous Integration, Selenium, ZF1 i 2, Doctrine i paru innych

i to jest konkret ( tylko daj znać gdzie i kiedy :-) )
irmidjusz
grupa powinna mieć własną stronę, a przynajmniej profil na fejsie tongue.gif
ctom
@irmidjusz może najpierw niech się zbierze/uformuje ;-)
NoiseMc
Na razie zbieram chętnych na spotkanie w jakimś pubie czy coś, strona, oficjalne spotkania to dopiero jak się zbierze przynajmniej z 10 osób smile.gif Co z tego, że się nalatam i nazałatwiam jak nikt nie przyjdzie biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.