Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena strony hodowli psów
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
biozen
Witam!

Chciałbym poddać Waszej ocenie moją pierwszą "prawdziwą" stronę internetową biggrin.gif

http://more-love.eu
sazian
1)<center> questionmark.gif fuj exclamation.gif!
2)górny slider wygląda tragicznie, jeśli nie wymyślisz czegoś lepszego to lepiej całkiem go usuń 
biozen
Slider to pomysł klienta tongue.gif ale myśle nad zmianą jego wyglądu i/lub położenia
A co do tagu <center> wiem że jest fuj etc. ale nie potrafie w inny sposób wycentrować wszystkich divów itp sad.gif Wiem, że się da to zrobić, ale jeszcze mi sie nie udało znaleźć rozwiąznia...
tzm
Sposobów jest masa, od tych ubogich moim zdaniem margin:0 auto; po pewne absolutne pozycjonowanie całego kontenera z zawartością strony.

A ja powiem tak... jak przeczytałem ' pierwsza strona ' to spodziewałem się czegoś tak cholernie złego jak ja robiłem. ale ja swoją pierwszą stroną puściłem w sieć przed rokiem 2000 więc i tak jest u Ciebie dobrze!
biozen
@mitorski dzięki wielkie, działa więc pozbyłem się już strasznego <center> biggrin.gif
Slider też poprawiłem i myślę, że jest lepiej niż było tongue.gif
bicior
Bez rewelacji, ale przynajmniej czytelnie, poza tym napisem "hodowla pudli...", zmień czcionkę i daj znacznik H1.
biozen
Ponownie proszę o ocenę, ponieważ zmieniłem całkowicie wygląd biggrin.gif
Sign
Tak jak już ktoś wyżej napisal Slider brzydki, a reszta jak na pierwszą stronę to nie ma tak źle.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.