Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHP.pl framework
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Wortal
chief
Witam

Czy framework autorski php.pl nadaje się już do jako takiej używalności? Czy nadaje się choć do takiej używalności żeby można go było pokazać światu?

A teraz do czego zmierzam: szukam osoby chętnej (z grona php.pl) do wygłoszenia wykładu na kolejnej odsłonie konferencji o php. Najlepiej gdyby to był wykład o frameworku autorskim php.pl, ale to tylko pod takim warunkiem, że ten framework da się jakoś teraz opublikować - bez sensu mówić o czymś co oficjalnie nie istnieje smile.gif
Jeśli się nie da to ewentualnie o tematyce związane z frameworkami w php.

Brakuje mi jednego wykładu. Może go prowadzić jedna lub kilka osób - jeśli tak będzie wygodniej. Najlepiej gdyby czas znaleźli guru php na php.pl Mój adres email: radek@maciaszek.pl

Pamiętam, że rok temu na konferencji php.pl byli zawiedzeni, że nie wzięli udziału w konferencji. Rok temu nawet nie wiedziałem o istnieniu php.pl jednak teraz mam nadzieję się zrehabilitować smile.gif

p.s. Zależy mi na możliwie pilnej odpowiedzi

pozdrowienia
NuLL
A cos o tej konferecji questionmark.gif Kiedy questionmark.gif Gdzie questionmark.gif
chief
Cytat(null @ 2004-11-30 09:42:38)
A cos o tej konferecji questionmark.gif Kiedy questionmark.gif Gdzie questionmark.gif

Wreszcie skończyłem stronę konferencyjną. Wszystkiego można się dowiedzieć tutaj: www.phpcon.pl Zapraszam smile.gif
Ktoś tutaj podobno pracuje nad phiend'em?

pozdrawiam
aleksander
Cytat(chief @ 2004-11-30 14:42:32)

ten Pan ma nick hawk.

Swoją drogą szkoda że to w poznaniu bo się nie pojawię.

Czy wykłady będą może w mp3? albo avi/mpg ? smile.gif
chief
Cytat(Olo @ 2004-11-30 15:26:24)
Cytat(chief @ 2004-11-30 14:42:32)

ten Pan ma nick hawk.

Swoją drogą szkoda że to w poznaniu bo się nie pojawię.

Był taki plan, ale ostatecznie chyba niestety nie uda się ich wszystkich nagrać na video. No chyba, że znajdzie się jakiś chętny z kamerą, który się poświęci i nagra wszystko smile.gif
wassago
Witam,

Tym razem to juz na pewno przyjade.

@chief: jak tylko zaletwie jakas dobra kamere to caly wyklad bedzie dostepny online winksmiley.jpg Swoja droga nie widze wiekszego problemu by caly wyklad puscic w realtime online winksmiley.jpg
chief
Cytat(wassago @ 2004-11-30 16:01:46)
Tym razem to juz na pewno przyjade.

@chief: jak tylko zaletwie jakas dobra kamere to caly wyklad bedzie dostepny online winksmiley.jpg Swoja droga nie widze wiekszego problemu by caly wyklad puscic w realtime online winksmiley.jpg

Jakby sie udało to życie mi uratujesz smile.gif Ludzie się rejestrują dosyć szybko, więc już niedługo będą chcieli mnie znowu zlinczować za brak miejsc smile.gif
sobstel
Cytat(olo @ 2004-11-30 15:26:24)

ja bardziej czekam na materialy w formie pdf , tak jak byly (sa) z poprzedniej konferencji. wie ktos moze kiedy sie pojawia?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.