Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak na pełny ekran?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
SSaq
Pytanie banalne tongue.gif Mam takie coś:

Cytat
<SCRIPT>
<!--
function PokazNews(url, width, height) {
       var pokaz = window.open(url,"PokazNews",'width=' + width + ',height=' + height + ',resizable=0,scrollbars=yes,menubar=no,left=50,top=50' );
}
//-->
</SCRIPT>
<SCRIPT>
<!--
function PokazKom(url, width, height) {
       var comments = window.open(url,"PokazCom",'width=' + width + ',height=' + height + ',resizable=0,scrollbars=yes,menubar=no,left=50,top=50' );

a dalej:

Cytat
echo "$tresc_e <A HREF="java script:PokazNews('news.php?id=$uid',650,300)">[ Więcej ]</a>";
         }  
         else{
         echo "$tresc_ex[1] <A HREF="java script:PokazNews('news.php?id=$uid',650,300)">[ Więcej ]</a>";
          }
         ?>

treść pojawia mi się więc w okienku, a potrzebuje jej na fullscreenie (i nie na nowym oknie, tylko na tym)

Z góry dzięki biggrin.gif
kwiateek
Ja mam takie pytanie czy adres witryny na ktora wszedles swiaczy o tym ze uzyskasz tutaj odpowiedz na zadane przez Ciebie pytanie. Prawodpodobienstwo jest niewielkie no ale czemu nie...
SSaq
a właśnei dziwiłem się, że mi newsa nie pokazywało biggrin.gif Oczywiście pytanie miało iść do działu "Skrypty" :oops:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.