Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: miniaturki zdjec i nietylko
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Prezes
Witam!
Nie wiem w czym rzecz ale nie dzialaja mi skrypt, który zmniejsza czy wykonuje jakoakolwiek inna operacje na zdjeciu. Sprawa jest taka, ze chce sam cos napisac ale wczesniej chcialem sprawdzic czy dzialaja mi inne juz napisane skrypty. I okazuje sie, ze kupa. Problem jest chyba w GD ale jak sprawdzalem w phpinfo(); to jest wlaczone.

GD Support enabled
GD Version bundled (2.0.15 compatible)
FreeType Support enabled
FreeType Linkage with freetype
GIF Read Support enabled
JPG Support enabled
PNG Support enabled
WBMP Support enabled
XBM Support enabled

W czym moze byc problem?
Skrypty jakie bralem to z manuala.I np byl taki co zmienial wielkosc obrazka procentowo. I nie to, ze mi jakis blad wyskoczyl czy cos tylko nic z tym szanownym zdjeciem sie nie dzieje jak bylo wielkosci np 800x600 tak jest do tej pory..
A jak sciagnalem skrypt galerii to przy robieniu miniaturek mowi mi ze mam niewlaczone gd czy Image...(cos tam). No ale GD jak widac jest.
Da sie pomoc?
mike
Cytat(Prezes @ 2004-12-12 20:15:40)
...(cos tam).

Na podstawie analizy kodu który podałeś, uwzglęgniając błędy które wyskakują (które także przytoczyłeś), stwierdzam że jasnowidzów nie ma.
Podaj przynajmniej ten błąd (cośtam) to przynajmniej będziemy wiedzieć czy to faktycznie brak GD.
scanner
Przenoszę: Skrypty -> php
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.