od niedawna zacząłem zabawę z php i utknąłem w jednym punkcie. Otóż zrobiłem sobie księge gości (od razu mówię że jest niedokończona i w fazie prac, jeśli chodzi o kolory), ale niepodoba mi się, że nastarszy post jest na górze strony, zamiast "spaść" na sam dół. Szukałem już rozwiżania tego problemu, ale nie moge dopasować innych skryptów za bardzo do swojego, a sam sobie z tym nie poradzę. Oto mój kod księgi:
<html> <head> <meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"text/html; charset=iso-8859-2\"> <title>księgi gości</title> </head> <body bgcolor=\"black\" text=\"white\" link=\"#C0C0C0\" vlink=\"#C0C0C0\" alink=\"#C0C0C0\" topmargin=\"4\" leftmargin=\"10\"> <bKsięga go#347ci</b> <?php if($submit==\"DODAJ WPIS\") {$file=fopen(\"dane.txt\",\"a\"); <tr> <td width=\"100%\" height=\"14\" valign=\"top\" align=\"left\"> <b><font face=tahoma size=2 color=red>Imie: </font><font face=tahoma size=2 color=blue>$imie</font><br> <font face=tahoma size=2 color=red>Adres e-mail: </font><a href=\"mailto:$email\"><font face=tahoma size=2>$email</font></a><br> Strona WWW : <a href=\"$adres\">$adres</a><br> <br>$wpis </b></td> </tr> </table> <hr>\"); else if($submit== \"CZYTAJ WPISY\") ?> </body> </html>
Czy można to jakoś zmienić, Wam zajmie to chilkę a mi wieczność
Proszę używać bbcode! kszychu