<?php print \"<tr><td>\".$rekord[1].\"</td><td>\".$rekord[2].\"</td><td>\".$rekord[3].\"</td><td>\".$rekord[4].\"</td></tr>\"; } ?>
<?php print \"<tr><td>\".$rekord[1].\"</td><td>\".$rekord[2].\"</td><td>\".$rekord[3].\"</td><td>\".$rekord[4].\"</td></tr>\"; } ?>
<?php $i=1; if($i%2==0){$color=\"jakis\";}else{$color=\"jakisinny\";} print \"<tr><td bgColor='\".$color.\"'>\".$rekord[1].\"</td><td>\".$rekord[2].\"</td><td>\".$rekord[3].\"</td><td>\".$rekord[4].\"</td></tr>\"; $i++; } ?>
<?php for ($i=0;$i<count($zapytanie);$i++) { $pole++; if ($pole==1) { $kolor = \"#F6F3EE\"; } if ($pole==2) { $kolor = \"\"; $pole=0; } print \"<tr bgColor='\".$kolor.\"'><td>\".$rekord[1].\"</td><td>\".$rekord[2].\"</td><td>\".$rekord[3].\"</td><td>\".$rekord[4].\"</td></tr>\"; } } ?>
<?php for ($i = 0; $i < $pages_per_page; $i++) { //ciach, ciach - wyciąłem co niepotrzebne $row_color = (($i % 2) == 0) ? \"row1\" : \"row2\"; //ciach, ciach - wyciąłem co niepotrzebne 'COLOR' => $row_color //ciach, ciach - wyciąłem co niepotrzebne ) ) //end array ); } ?>
....<td class="{pagerow.COLOR}" align="center" valign="middle" height="28" nowrap="nowrap">....