Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [WINAMP] Co u was slychac?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
wassago
jak wyzej :wink:
Wankster
Sean Poul oraz Ruff Ryders biggrin.gif
DeyV
Linkink Park pomieszany z starym polskim rockiem (PERFEKT)

Ja osobiście jestem za rockiem (lombard, perfekt, scorpions), troche techno (mayday) oraz na dodatek bigcyc
ramze
Majteczki w kropeczki, i wtedy jest zabawa biggrin.gif biggrin.gif

A teraz puka Madonna za chwilę Galleon potem Moby, Fatboy Slim, No Doubt a potem Aquagen i jeszcze więcej wytworów muzyki ludowej. Wybuchwa mieszanka winksmiley.jpg.
kicaj
u mnie kroluja czarne klimaty typu: 2pac, Snoop Doog, Dr. Dre, Ja Rule, Ashanti itp
Fo
U mnie na liscie : Carl Cox, Blank & Jones, Talla 2xlc, Dj Jean, Tomcraft, Paul Oakenfold, Dj Tiesto oraz wspaniały Mauro Picotto - to jest to co mnie nakręca i nadaje mojemu zyciu sens........ winksmiley.jpg

Jednym słowem Panowie i Panie Trance Energy - cykl imprez - polecam w wykonaniu właśnie w/w artystów.
Seth
Metallica
Meat Loaf
Sting & The Police
Blind Guardian
Apocaliptica
Hammer Fall
Zaucha smile.gif
Miles Davis
Raz Dwa Trzy
Marylin Manson
Kazik & Kult
Sweet Noise
Queen
Anarion
Amorphis, Anathema, Apocalyptica, Blind Guardian, Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Disturbed, Faith No More, In Flames, Lacuna Coil, Metallica, My Dying Bride, Nightwish, Opeth, Otyg, Sentenced, Slayer, Slipknot, Soundgarden, SOAD, Thyrfing, Tool, Ulver, Vintersorg
spenalzo
Metallica (najczęściej)
Offspring
czasami Rammstein i Megadeth
Roger Waters
Deep Purple
ZZ Top
Kazik
i różne rockowe MP3 laugh.gif

Nickelback - polecam gorąco ich koncert na DVD "Live At Home", fantastyczny
Aha, czemu ludzie nazywają Nickelbacka popem?!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.