Wankster
8.05.2003, 08:36:11
Sean Poul oraz Ruff Ryders
Linkink Park pomieszany z starym polskim rockiem (PERFEKT)
8.05.2003, 09:04:24
DeyV: PREFECT... a co to jest?
Ja osobiście jestem za rockiem (lombard, perfekt, scorpions), troche techno (mayday) oraz na dodatek bigcyc
ramze
8.05.2003, 13:09:13
Majteczki w kropeczki, i wtedy jest zabawa
A teraz puka Madonna za chwilę Galleon potem Moby, Fatboy Slim, No Doubt a potem Aquagen i jeszcze więcej wytworów muzyki ludowej. Wybuchwa mieszanka

.
kicaj
8.05.2003, 13:11:56
u mnie kroluja czarne klimaty typu: 2pac, Snoop Doog, Dr. Dre, Ja Rule, Ashanti itp
U mnie na liscie : Carl Cox, Blank & Jones, Talla 2xlc, Dj Jean, Tomcraft, Paul Oakenfold, Dj Tiesto oraz wspaniały Mauro Picotto - to jest to co mnie nakręca i nadaje mojemu zyciu sens........
Jednym słowem Panowie i Panie Trance Energy - cykl imprez - polecam w wykonaniu właśnie w/w artystów.
Anarion
8.05.2003, 21:01:15
Amorphis, Anathema, Apocalyptica, Blind Guardian, Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Disturbed, Faith No More, In Flames, Lacuna Coil, Metallica, My Dying Bride, Nightwish, Opeth, Otyg, Sentenced, Slayer, Slipknot, Soundgarden, SOAD, Thyrfing, Tool, Ulver, Vintersorg
spenalzo
10.05.2003, 00:14:40
Metallica (najczęściej)
Offspring
czasami Rammstein i Megadeth
Roger Waters
Deep Purple
ZZ Top
Kazik
i różne rockowe MP3
Nickelback - polecam gorąco ich koncert na DVD "Live At Home", fantastyczny
Aha, czemu ludzie nazywają Nickelbacka popem?!