Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Logowanie
Forum PHP.pl > Forum > PHP
lucaz
1) Witam jestem na wpół zielony bo dopiero zaczynam z php i mysqlem, siedze juz jakis czas zeby zrobic skrypt rejestracji (nazwa usera + hasło), tzn konkretnie chodzi o to ze zrobilem sobie prostą rejestrację, która umieszcza login i hasło w bazie, tearz chce tylko dokonac sprawdzenia wpisanych danych, ale ten mój skrypt jest co najmniej nieefektywny i bardzo mało mobilny:] Prosil bym o jakieś rady związane z tematem

2) Czy są jakieś gotowe funkcje, zmienne, które upraszczają taki skrpycik?

3) Czytałem o czyms co nazwali PHPLIB do obsługi baz danych fajne bo bierze na siebie łączenie, wybór bazy, obsługę błędów, skąd można to ściągnąć?
AdamT
1) Jak cie przyfiluje moderatro - to zaraz ci przezuci posta do php Początkujący (tam powinieneś go zamieścić)

2) Będziesz miał dużo szczęścia jak nie dostaniesz ostrzeżenia tongue.gif - żartowałem

3) Naucz się posługiwania czymś takim jak szukaj i używaj google :

www.google.pl -> logowanie +php +skrypty

4) Masa skryptów jest na www.hotscripts.pl
a konkretnie do logowania są tutaj :

http://www.hotscripts.pl/php/Skrypty_i_kom.../Zabezpieczenia

5) możesz tez poczytać o 'logowanie by pion' też całkiem niczego sobie dobry skrypt a co najważniejsze polski

Pozdrawiam
Kshyhoo
Wklej ten skrypt, niekt nie jest jasnowidzem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.