Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Galeria Avatarów...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
strife
Witam,

Mam krótkie proste pytanie i oczekuje też prostych odpowiedzi w formie linka smile.gif Mianowicie, znacie może jakieś strony na których można zassać avatar'a? Jakąś taką galerię.. Co możecie polecić..?

Pozdrwiam!

BTW.
Żeby nie było na aktulanym avatarze to nie ja tongue.gif
Ociu
link
Majdan
Na żadnej innej stronie więcej nie widziałem... Tutaj aaevil.gif
hwao
Cytat(Majdan @ 2005-03-29 09:27:32)
Na żadnej innej stronie więcej nie widziałem... Tutaj aaevil.gif

a ja nie widze tu zadnego ;-P
scanner
Bo to trzeba tutaj szukać
strife
taaa.... google wprawdzie wyszuka avatarow, tyle że mi chodzi o strony do tego przeznaczone, z podziałem na kategorie, rozmiar etc. tongue.gif tongue.gif

Pozdro!!!
kszychu
Dobrze trafiłeś! Rozejrzyj się wokoło. Na forum jest pełno avatarów!
BTW ja głupi, to myślałem, że najlepiej to zrobić sobie własnego, unikalnego avatara, ale widocznie nie jestem wystarczająco trendy.
scanner
Cytat(kszychu @ 2005-03-29 14:08:39)
ja głupi, to myślałem, że najlepiej to zrobić sobie własnego, unikalnego avatara, ale widocznie nie jestem wystarczająco trendy.

Pouczeni wzorem idącym z góry pokłońmy swe podłe głowy, padnijmy na kolana i przyrzeknijmy, iż nigdy juz nie będziemy tworzyć nic nowego, albowiem to grzech pychy niby jad przez szatana w serca nasze wstrzykiwany przemocą sprawia, iż my, niegodni śmiertelnicy śmiemy sądzić iż unikalne jest lepsze od boskiej jednolitości i kopiowania wizerunku bliźniego.

Howg.
strife
Ha!

Znalazłem => http://www.beyondavatars.com - jak ktos chce fajny avatar, a nie ma czasu jak ja na robienie wlasnego to polecam ta stronę!

Pozdrawiam!
Chewolf
A więc sam sobie odpowiedziałeś ... Więc pewno złamałeś regulamin. Bo poszukałbyś sam dłużej i znalazł odpowiedź na nurtujące cię pytanie:P

Scanner: zgodnie z modą klonuje:
Howg :]
strife
Cytat(Chewolf @ 2005-04-02 19:55:32)
A więc sam sobie odpowiedziałeś ... Więc pewno złamałeś regulamin. Bo poszukałbyś sam dłużej i znalazł odpowiedź na nurtujące cię pytanie:P

Scanner: zgodnie z modą klonuje:
Howg :]

Czy ja wiem czy złamałem, po prostu przypomniałem sobie adres tej bazy avatarów, ale to nie znaczy że nie mam ochoty poznać lepszej, więc jesli ktos chce sie podzielic linkiem niech pisze! tongue.gif

Ale chyba po to są takie tematy, żeby zamiast szukać , wejsć na forum, luknąć w topic i znalesć to co potrzeba... questionmark.gif Np. temat " Najlepszy według was edytor do php!" ... dobra | koniec OT.

Pozdro dla Ciebie!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.