nie wiem czemu ale jak przez formularz wysylam plik mp3 to mi zwraca blad, natomiat jak wysylam kazdy inny niz mp3 to jest ok .
czy to jest zwiazane ze nie mam jakiegos naglowka czy cos ?
<?php <form name=\"dodaj\" method=\"post\" action=\"../dodajmp3.php\" enctype=\"multipart/form-data\"> Id płyty: </td><td><input type=\"text\" name=\"idP\"></td><td><a href=\"../zobaczplyty.php\" target=\"_blank\">Zobacz plyty</a></td></tr> <tr><td>Tytuł utworu: </td><td><input type=\"text\" name=\"tytul\"></td></tr> <tr><td>Czas trwania: </td><td><input type=\"text\" name=\"czas\"></td></tr> <tr><td>Rozmiar: </td><td><input type=\"text\" name=\"rozmiar\"></td></tr> <tr><td>Jako¶ć: </td><td><input type=\"text\" name=\"jakosc\"></td></tr> <tr><td>Plik: </td><td><input type=\"file\" name=\"plik\" class=\"przycisk\"></td></tr> <tr><td colspan=\"2\"> <input type=\"submit\" value=\"Dodaj\"> <input type=\"reset\" value=\"Wyczy¶ć\"> </td></tr> </form> ?>
<?php if(!wypelnienie_formularza($_POST)) { echo \"Niestety nie wypelniles wszystkich pol :-( <br> <a href='sesja/admin_zastrz.php'>Powrot</a> \"; } else { if(!($plik)){ //jesli nie wybrano pliku do wyslania zwraca tresc w echo } //w przeciwnym wypadku wykonywana jest dalsza czesc skryptu else { $zapytanie = \"INSERT INTO Utwor VALUES(null,'$idP','$czas','$tytul','$rozmiar','$jakosc','$plik')\"; //zapytanie sql //wysylanie pliku if(is_uploaded_file($_FILES['plik']['tmp_name'])) { //sprawdza czy plik o podanej nazwie zostal przeslany move_uploaded_file($_FILES['plik']['tmp_name'],'mp3/' . $_FILES['plik']['name']); //przenosi plik we wskazane miejsce, atrubuty move_uploaded_file to (nazwa pliku, katalog do ktorego zostanie przeniesiony plik) ) } else } } ?>