Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wstyd i hańba !
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Puciek
Jako pierwsi (i narazie jedyni) mają coś na swojej częsci dev.php.pl osoby od dokumentacji !!!

Do roboty nadzorcy reszty działów !

(moja grupa też pusta tongue.gif)
scanner
Bo po prostu musi być chociaż jeden dział, który jak ta lokomotywa Tuwima pociagnie za sobą resztę składu smile.gif

A na poważnie, to myślę, że ja to i tak najmniej mam roboty. Zobaczcie dyskusje o jądrze. Toć ja przecież nie nadążam tego czytać, że o rozumieniu nie wspomnę smile.gif
Puciek
Zgadzam się, trzeba im uciąć po 2 palce u rąk bo nie nadążamy z czytaniem tongue.gif

A ty w której jesteś grupie ?
scanner
DT. Podobno tam szefuję.
Puciek
No to szacuneczek

Ja pracuję w jądrze i modułach, ale ejstem tylko małym ziomkiem smile.gif
Seth
Informacje o przynaleznosci osob do grup oraz zajmowaych 'stanowiskach' sa na dev.php.pl na stronie Zespoly smile.gif
Puciek
Wiem wiem ale nie chce mi się kliknąć w link tongue.gif
scanner
Oj, uważaj.. za "nie chce mi się" można tutaj być bardzo szybko zmoderowanym smile.gif
Puciek
sugerujesz coś ? :->
scanner
1. Idziemy do hydeparku.
2. Nie sugeruję, tylko informuję
3. Zakończmy tego czata.
mazy
miom zdaniem na dev powinne byc konkrety:P a nie jakaś bezsensowna gadka w stylu "no... to moze zaczniemy... ale no wiecie .....hmm ...nic jeszcze nie ustalono ... heeh.. to dousłyszenia jak się coś zmieni."
poczekaj troche to sie to wszystko poukłada.
narazie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.