Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Microsoft opatentował XML?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
rogrog
http://newsroom.chip.pl/news_132595.html

nie no szczyt wszystkiego...
tiraeth
Niedługo doczekamy się Microsoft Linux albo Microsoft C++ Language.... mam nadzieję, że OSS uda się odwołać smile.gif
Adagio004
Też uważam, że to chamstwo. Kiedyś czytałem w jakimś magazynie o patentach to ciarki po mnie przeszły. Osobny patent na obrazki JPG, osobny na koszyk zakupów w php itp itd. Najlepiej niech Microsoft opatentuje cały internet to będzie spokój tongue.gif To chyba byłby koszmar na jawie....
Pigula
caly internet to chyba za malo ja proponuje na patet na wszystko co powstaje wtedy jak cos sami napiszemy to odrazu polecimy do banku przelac kase na konto microsoftu moze wtedy Bill bedzie szczesliwy tongue.gif
dr_bonzo
No chyba nie zabardzo, musialbys najpierw zaplacic mu za mozliwosc dokonania wplaty przez bank, a jeszcze wczesniej za wyjecie kasy z portfela tongue.gif
Pigula
nie koniecznie moglbym to zrobic pozniej tylko odrazu bym naliczyl sobie kary umowne i odstki karne za zwloke laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.