Zwykłych, "czystych" stron to ok. 3-4 lata temu. Natomiast php to ponad 2 lata. Zaczęło się od tego, że po prostu miałem dość szukania darmowych liczników ;-) więc postanowiłem zrobić swój. Potem przyszedł czas na ankietę, subskrybcję, księgę gości - no ale jak miałem gotowe to postanowiłem zrobic serwis umożliwiający założenie tych bajerów - wtedy było najwyżej kilka takich. Początkowo nie umiałem obsłużyć chmoda ("Permission denied" :-)) więc wszystkie konta zakładałem ręcznie, no ale dzięki książce doszedłem wreszcie co jest nie tak. Potem przyszedł czas wszelkiego rodzaju błędów :-D począwszy od katalogów i plików z atrybutami 000 (niemożliwymi do usunięcia), a skończywszy na wykasowaniu omyłkowo całej bazy

No, ale na szczęście nie miałem dużo zarejestrowanych ludzi...
A teraz, po ponad 2 latach istnienia serwisu, myślę o jego zlikwidowaniu lub zawieszeniu. Po prostu nie mam już czasu (i także częściowo ochoty) na dalsze prowadzenie strony, odpowiadanie na listy "czemu k... nie działa ta j... subskrybcja?!?!" itd., admin nie ma ochoty naprawić funkcji mail(), grozi zawieszeniem usług jeżeli nie wprowadzę mikropłatności, serwer coraz częściej siada, nie wygrywam żadnych konkursów :-), skrypty są przestarzałe bla bla bla. Ech...
No ale dzięki mojej stronce nauczyłem się wiele o php i MySQL.
BTW: statystyki wyświetleń liczników są
TUTAJ.