Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [skrypt] system randek
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Abdel_Adrian
:: www.randki.szalet.boo.pl ::

Proszę o ocenę skryptu który zostal wykonany przezemnie, nie oceniajcie strony.

Pozdrawiam i czekam na komentarze smile.gif
nospor
ale jaki skrypt? Coś tam trzeba sciągnąć? Czy chodzi ci o skrypt strony. Jak tak to się zalogowałem bez rejestracji. Wpisalem byle co w pole login i hasło i mnie zalogował. Bez komentarza

edit: sprobowałem jeszcze raz się zalogować losowo. Nie udało się. Albo to zmieniłeś albo poprzednim razem miałem duże fuksa i trafiłem i na login i na hasło. Powinienem chyba zacząć grać w lotka laugh.gif

edit: po poście @scarface
Cytat
Jak wygrasz to nie zapomnij o kolegach z forum
Tylko dużo tych użytkowników w forum (10 000). Musialbym ze 100 mln wygrać. A tak napoważnie to pewnie małe wsparcie dla php.pl dałoby się załatwić za drobyn awans o parę grup (Zarząd) (oczywiście jakbym wygrał) laugh.gif
strife
Witam,

Przydałby sie jakiś testowy user, bo nie każdemu chce się rejestrować(np. mi tongue.gif).
No i co mamy dokładnie oceniać całe oskryptowanie strony, bo trochę nie rozumiem?? Narazie zauważyłem że podajesz dwa razy kodowanie znaków w dokumencie przez co mam krzaki dry.gif

BTW.
Cytat(nospor)
Powinienem chyba zacząć grać w lotka

Jak wygrasz to nie zapomnij o kolegach z forum tongue.gif

Pozdrawiam!
Abdel_Adrian
Cytat(nospor @ 2005-07-15 07:28:40)
ale jaki skrypt? Coś tam trzeba sciągnąć? Czy chodzi ci o skrypt strony. Jak tak to się zalogowałem bez rejestracji. Wpisalem byle co w pole login i hasło i mnie zalogował. Bez komentarza

edit: sprobowałem jeszcze raz się zalogować losowo. Nie udało się. Albo to zmieniłeś albo poprzednim razem miałem duże fuksa i trafiłem i na login i na hasło. Powinienem chyba zacząć grać w lotka laugh.gif

Chodzi o ocene calego skryptu, jak dziala, co się nie podoba, podoba itd... winksmiley.jpg

Co to tego zalogowania, to nie mam pojęcia jak się to moglo stać laugh.gif
Pigula
no tak:
po pierwsze sprawdzaj wiek bo mozna wpisac zalozmy 999999 i tak przyjmie mozesz sie ograniczyc do 120 lat wystarczy spokojnie
po drugie glosowanie srednia wynosila 8.3 ja daje piec i srednia wynosi 8.8 Jakas nowa matma?
po trzecie jak wysylam wiadomosc to mozesz zrobic ze pojawia sie informacja ze mam nowa wiadomosc.
po czwarte ten losowy randkowicz jak podaje ze szukam kobiety to po co mi sie wyswietla jakis facet wg mnie bez sensu
po piate wiem ze mialo tego nie byc ale strona wyglada ochydnie i odstrasza swoim wygladem
Abdel_Adrian
Cytat(Pigula @ 2005-07-15 11:06:33)
no tak:
po pierwsze sprawdzaj wiek bo mozna wpisac zalozmy 999999 i tak przyjmie mozesz sie ograniczyc do 120 lat wystarczy spokojnie
po drugie glosowanie srednia wynosila 8.3 ja daje piec i srednia wynosi 8.8 Jakas nowa matma?
po trzecie jak wysylam wiadomosc to mozesz zrobic ze pojawia sie informacja ze mam nowa wiadomosc.
po czwarte ten losowy randkowicz jak podaje ze szukam kobiety to po co mi sie wyswietla jakis facet wg mnie bez sensu
po piate wiem ze mialo tego nie byc ale strona wyglada ochydnie i odstrasza swoim wygladem

Napisze, że skrypt powstal niedawno i jest w fazie testów, ciągle go dopracowuje...

1. Postaram się jak najszybciej ograniczyć wpisanie dużego wieku.
2. Hmm, widocznie funkcja do obliczania średniej szfankuje blink.gif, poprawie.
3. Zrobię też powiadomienie na e-mail...
4. -
5. Ja nie tworzylem designu dla tego serwisu, wykonalem dla niego tylko skrypt, więc to już nie odemnie zależy...

Dzięki, za uwagi smile.gif
Pigula
Kod
3. Zrobię też powiadomienie na e-mail...

moze lepiej zeby sie pojawialo obok np. skrzynka odbiorcza(ilosc_nowych_wiadomosci) - skrzynka odbiorcza(3)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.