Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] portal zbozowy:)
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
ein
http://www.wupsa1.etap.pl/new/main.php

wspolnie z przyjacielem zrobilismy wlasnie taka w sumie bardzo prosta strone w php. byloby mi bardzo milo poznac wasze opinie. moze zauwazycie jakies bledy. bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi.

pozdrawiam smile.gif
TomASS
To na szybko tak:

+ 1. Podoba mi się to zdjęcie na górze.
+ 2. Przejrzysty kod HTML
- 3. Jaśniejsza czcionka (Nasze przedsiębiorstwo ....)
- 4. W formularzu reestracyjnym jak wprowadzi się złe dane, to później trzeba je od nowa wszystkie wprowadzać
- 5. Czerwona stopka na dole strony
- 6. W przypadku nie wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych, nie można się zarejestrować.....
- 7. Nazwa firmy jako login :/
Pigula
tlo w polach login i pass moglo byc inne tak na pierwszy rzut oka wyglada jakby bylo nie aktywne. szara czcionka na bialym tle tez srednio pasuje, powinna bnyc bardziej wyrazista. czerwona stopka wrecz ochydna zupelnie nie pasujaca. mozesz poprobowac zmienic tlo, bo jest za bialo na stronie tongue.gif i nie wiem dokladnie co z menu bo zjednej strony proste i nawet mogloby byc z drugiej strony mozna byloby zrobic cos ciekawszego nie wiem trudno mipowiedziec dokladnie mam mieszane uczucia smile.gif
ein
hey!

zgadzam sie z waszymi uwagami smile.gif faktycznie, pod wzgledem kolorystyki musze troche ja poprawic. heh login farina jest zastrzezony : )

mowiac szczerze pod wzgledem funkcjonalnosci strona kuleje.nie jestem z niej zadowolona,poniewaz jest bardzo prosta a moim zdaniem przydalaby sie jakas autoryzacja nowych ofert itp. No ale klient chcial koniecznie inaczej...i moimo moich usilnych prob zostalo jak pragnal...

z tym formularzem tez fakt.

no ale ciesze sie ze strona sie Wam podoba, dzieki za uwagi. pozdrowienia!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.